lördag 20 mars 2010

Dagen 79

Då var det helg för fullt. Vår helg började i torsdags. H körde sista turen och var hemma vid förvånansvärda 16 på torsdagen. Vilket betydde no stress till Familjen Jolsäter. Mats blev ett år äldre och fick sina penséer. ^^ Smörgåstårta, tårta och massa trevlig socialisering.
Fredagen gick åt till lite shopping, lite städning och lite allt möjligt. Bara skönt att få vara själv, inget barn som kräver massa uppmärksamhet. Slippa höra ordet mamma kan vara så skönt hahah. Även om jag så klart saknar honom när han inte är hemma.
Idag har vi flyttat ena mc:n från garaget hit, och en annan från här till Hs lastbil. Han har till sist sålt sin ena Mc och denna ska nu skeppas till Gbg på söndag. Och vi blir lite rikare. Vilket kan vara skönt efter en motor o en matta..( o ja lite annat hihi)
Imorgon ska jag städa hade jag tänkt, H ska jobba o anton kommer vid 18 tiden. Så jag får lite fritid. Jag städar heller när ingen är hemma. Då stör jag mig inte på att ingen hjälper till :P
H sitter just nu i sitt lilla krypin och pysslar. Jag ska titta på någon dokumentär och bara slappa. Det är så skönt..^^ Har ingen lust att göra något alls idag...inte de minsta..hihi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar