måndag 15 mars 2010

Dagen 74

Att vänta på kött som ska tina är fan drygt..haha.. Som att titta på färg som torkar, fast man blir skithungrig. Vet inte vad jag ska göra, köttbullar kanske. Får väl se, när det väl blir mjuukt..^^ Det är så jävla tråkigt att komma på ny mat var dag. Hmm ingår kock i hushållsnära tjänster tro? Jag skulle iaf vilja ha en..
Lilla Desi överlevde första dagen på jobb.. Lilla gumman.. Det kommer gå bra (O det vet du om med, så det så)

Jag gillar inte att vara med på bild, syns det..^^
Något jag med skulle vilja ha är en egen frisör som kom var morgon och fixade ens hår. Hur super hade inte det varit? Jag kan inte hår och helt ärligt bryr jag mig rent för lite om vilket. Men ibland blir man bara trött på det. Raka av sig det kanske och se ut som H? Njaaaa..

Mitt projekt idag.. Himla lätt var det, tog hela 10 minuter.. Men det blev fint, eller? Har två till men dom vet jag inte var jag ska ha. Denna är speciellt utvald för H hihi. Tänk vackra tankar och säg snälla saker. Pik eller what ^^
Appropå pikar.. Ni har tydligen missförstått mig heeelt hihi. Officiell grej här nu. Ingen som läser här behöver ta åt sig. Mina pikar har alla varit till någon som inte läser här ( vad jag vet iaf)
Så nej jag älskar er alla =) Söta små bettor och bettinor..

Nu knorrar min mage som faaan så laga mat nästa =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar