fredag 12 mars 2010

Dagen 71

Kan inte bestämma mig om tiden går fort eller långsamt. 71 dagar av detta året är förbi iaf.
Jag sov nästan exakt så som jag trodde, alltså INTE. Vaknade en himla massa gånger, till sist gick jag upp. Var inte ens lönt att försöka. Det är liite drygt att vara trött men inte kunna sova. Jag tog en dusch och när jag var klar står Anton där i dörren, långt innan han ska vakna, överpigg. Hahah..

Han är just nu hos Jonathan. Så skönt, jag har haft nästan hela dagen idag för mig själv, skönt och inte. Men jag har gjort mina uppgifter, så nu ska jag plugga inför prov och lagar. Låter väl lagom skojigt. Jag har lyssnat på massa massa musik idag med. En gammal goding har fastnat i mitt sinne. Visst är det skumt hur musik påverkar oss. Men mysigt. Kom på att Monika och Mats fyller år snart. Kalas är skoj ^^

Undra hur många som kommer kolla melodifestivalen imorgon.. Jag är inte alls pepp.. Funderade på att göra något av det, socialisera, men ångrade mig..hahah. Vi får se, hur det blir, med det där. Socialisering för övrigt.. går inte bra.. Ska försöka lova mig själv att inte skicka sms mer.. Det slutar aldrig som jag vill ändå.. Så det är bara slöseri med tid.. Om än så lite tid.
Så nu lovar jag dyrt och heligt.. No more useless textning.. Sååå

Nu ska jag gå och ta på mig lite kläder och hämta hem anton... Ha en skön start på helgen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar