måndag 8 mars 2010

Dagen 67

En helg har passerat, en måndag o snart en måndagnatt med.. Och fort som fan har det gått. H var ledig i fredags så jag drog runt med honom lite, helt ofrivilligt från han sida. Det är det alltid. Han är för gnällig ibland, men vad gör man..^^ (han är söt när han sover iaf)
Vi har shoppat lite väl mycket på sista tiden..speciellt då min skola är störd. Komvux var toppen, dom fixade allt automatiskt, med csn o sånt. Allt jag behövde göra var att infinna mig i skolan. Nu ska det klyddas som fan, med stämplar o skit. Såå summa summarum är att me no money. Men jag får allt på en gång sen istället..:D
Lördagen var han i garaget lite och jag slappade hemma. Katti hade lite raj raj ( om det heter när vi nu har kommit upp i vuxenåldern ) himla trevligt var det. Carro och jag åkte buss till stan, var en upplevelse, många som gör det nattetid tydligen hihi. Blev så klart swing inn ( -n eller -nn, who knows )Jag och carro vandrade gångar upp och gångar ner, spanade, kräktes lite av äckliga saker och undvek slagsmål o tafsande, helt okej att komma dit, rena helvetet hem. Faaan va det var folk när vi gick. Nästan så man ville skrika. Vakterna missade verkligen att jobba där, ALLA in, ingen ut haha.
Söndagen skulle H jobba och jag slappade. Slappa har nog fan varit helgens ord. Den dagen bara försvann.. samma med idag, den bara försvann. Vet inte ens vad jag har gjort idag, inget vettigt iaf.
Och inget vettigt blir det för jag ska fan gå och sova nu..^^
Suss gott...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar