tisdag 9 mars 2010

Dagen 68

Hihih man ska inte bråka med mig, då slutar det med att man blöder i pannan och gråter efter maaaamma...Jag blev så jävla trött på honom så jag högg honom i pannan..:D Alltså hur kort minne får man lov att ha? Han öppnar en låda, tittar i den, böjer sig ner och tittar på golvet sen reser han sig upp, smäller pannan i lådan och ja.. börjar blöda. Hihih jag sa han kan anmäla mig för hustrumisshandel om han vill. Får se när det dimper ner papper från Farbror Blå i lådan haha. Han åkte till jobbet och efter några timmar står jag och lagar mat. Kyckling med ris och currysås. Då mms:ar han en bild på sig själv. Hahah jag skrattade så jag höll på att dö. Han såg helt psyco ut, stirrade in i mobilkameran, likblek, rakad och med ett blodsträck i pannan. Jag blir så distraherad att jag häller en påse brunsås i currysåsen. Hahah karma eller vad..:P Men vad göra, skadeglädje är äkta vara. Men såsen gick att äta, jag fick hälla i lite mer curry bara haha.
Förutom Hs blodbad har det inte hänt något speciellt idag. Varit en allmänt okej dag, jag har varit duktig, städat har jag gjort. Tittat på nyheterna. Vet inte om det är bra att göra det alltså. Bara massa skit och idioter överallt.
H har fått för sig han ska köpa ny bil nu när han säljer sin ena MC. Han får göra som han vill, hans pengar och han som kör. Vi får väl se vad det blir av det där, personligen tycker jag att en bil är en bil. Skitsamma vilken (nästan iaf) Vår funkar, den rullar. Den pratar en del, hihi, på tyska. Men eftersom jag inte vet vad den säger så bryr jag mig inte om den :D
Nu är det kvällning, H jobbar o anton spelar. Ska slänga han i säng vid 21 och sen underhålla mig själv med tv och pojkarna Ben & Jerry... ^^ (My new lovers)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar