fredag 13 november 2009

skrock suger..

Hih fick ett sms idag.. "Du vet vilken dag och datum det är idag va". Vilken skitdag. Inte för jag tror på skrock, direkt.. Men idag har jag undrat.

Först så var jag vaken i natt.. X antal gånger.. Tydligen har te fler effekter än lena i halsen. Vad sägs om vätskedrivande?? Så i äkta kärringstyle har jag varit på toa typ 7 gånger i natt. Trött som fan alltså när klockan ringde. Jag tänkte att fan jag ställer om den.. Halvvaken tryckte jag på knapparna och somnade gott om igen.. Nästa gång jag vaknade stod min klocka på 7,25. Kl 8 började jag tvätta och 8,30 var det bokat föräldramöte. Så om du gissade att jag flög upp svärandes ur sängen har du heeelt rätt. Men när jag stod i hallen så såg jag att den klockan var bara 6,45. Suck.. Men jag hann både duscha och samla tvätten. Jag hade bara ändrat själva tiden, inte alarmet.

När jag sen skulle starta datorn innan vi gick så var den död. Windows kunde inte starta så jag svor..igen.. Var tvungen att gå med Anton o tvätten så ner i källaren (långt om länge då anton bestämt sig för att ha en störig morgon, jävla unge <3) Tydligen var vi rätt högljuda (läs jag var) så när jag kom runt hörnet höll jag på att skita på mig när grannens tår där och viker sin tvätt. Hon hade antagligen tvättat igår och inte velat gå ner på kvällen/natten.. Kärring skrämde slag på mig.

Imorse var det kallt som satan ute..eller så var det bara jag som var känslig. Vi väntade o väntade.. antons lärarinna var försenad så vi fick stå till klockan kvart i nio. Lönt man stressade liksom..

Väl hemma igen så där runt 9,30 efter att ha lagt i fler maskiner tvätt/hängt upp så ligger H o sover än. Jag ber honom göra frukost. Han fattar INTE utan går upp och sätter på kaffe, tar på sig byxor, sätter sig vid bordet med en kopp och bara glor. Då står jag och diskar för fullt, lagom slamrandes. Haha jag trodde jag skulle slå på honom. Jag fick göra min egen frukost, evul...

Dator fick jag sitta med restan av förmiddagen, jag startade om typ 4 gånger. Den körde något reperations program och ja jag vet inte vad.. Min lilla tekniker Jonas tog min hysteri med ro..och till sist funkade den igen.. jag MÅSTE börja back upa lite, fy fan.. Har halva livet här i ju, alla foton, arbeten, man använder dator mer än man tror..

Jag trodde jag skulle avlida innan klockan blivit 12 idag..helt ärligt.. Febern var ingen höjdare idag, halsen suger men den börjar bli bättre. Tror dock jag hoppar teet idag, vill fan sova i natt :P H är i garaget och lämnar vår andra dator till Mats.. Får väl se om dom lyckas med något bra,.. Dagens män...^^

3 kommentarer:

  1. Vilken pissdag du haft gumman :S Massa pussar till dig!

    SvaraRadera
  2. haha cicci lilla... jag kanske missa att säga att de ena teét var koffeinfritt... tror de var de röda chaiteét...

    SvaraRadera
  3. Hahah ja men koffeinfritt eller ej..vätskedrivande är det iaf hahah..

    SvaraRadera