måndag 9 november 2009

Old fart....:P

Måndag igen...bara jag som tycker tiden springer ifrån oss?? Snart jul..

Om någon har missat detta så fyllde jag år i helgen.. Ett år närmre 30 hihi.. Snart där.. Skojigt värre, äntligen.. ja eller nåt. Fredagen gick åt till att städa, plugga och flumma. Var en himla mysig dag, men var fan jag fick min energi ifrån det vette fan. Jag röjde överallt med min kära dammtrasa. Damm är min värsta fiende, det finns överallt. Och på mörka möbler syns det vääälidgt mycket.. Anton skulle till pappa... Vi skulle handla.. När vi väl lämnat honom pallade vi typ gå in i affären, köpa mjölk o en chipspåse och åka hem igen.. H hade jobbat till sent o ja jag har ju jagad dammet.
Så vi shoppade lite på lördagen istället. Hade lite folk här på kvällen. Mer eller mindre nyktra såna (ni vet själva vem ni är =)..)
Fick massa fina saker och hade en väldigt trevlig kväll. Skickade H med company någonstans och gick o la mig hyfsat tidigt. ^^ Man får ju göra så när man blivit gammal haha.. Men sen mådde jag också bra på söndagen till skillnad från vissa andra...hihih. Funderade på att åka till kyrkogården men det blev inte så.. Fortfarande lite motigt, men jobbar på det. Vi spenderade hela dagen i morgonrockar (H i sängen, med morgonrock på) och käkade massa jävla skräp.. Myssöndag. På kvällen kom Anton ner från Talha med suuupergoda piroger som hans mamma gjort, hon är så söt. Jag skulle kunna äta en hel plåt, så jag ska be henne om att visa mig hur hon gör dom =)
Nu har H nyss gått till jobb och jag har vilat middag. Jag brukar inte göra det men jag orkade inte lyssna på honom innan när han skulle maila något så jag gick in o la mig. Vips så sov jag och drömde om diamantringar o grejs.. Mysigt tills man vaknade.. Av att H springer omkring som en höna o letar efter sina saker.. Som alltid.. Tankspridda människor är rena döden att leva med..bara så ni vet.. Finns t o m en bok om det, fick den av svärmor förra året.. Prisvärd antagligen =)
Min kära kusin Kim räddade min jul..eller ja hur man nu ser på det...hihi. Han gick med på att passa våra katter under julhelgen. Annars hade jag snällt fått sitta här hemma och uggla allena.. Nu bär det istället av till Etuna. (Note to self : VINTERKLÄDER) Clyde verkar ha gått i ide, redan.. Så han slipper ge honom mat..Tror det var en fördel, iaf om man frågade Carina =)

3 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig kväll cicci...
    måste bara poängtera att jag mådde super i söndags... till o med hela måndan hade jag tequilla smak i kjäften... o då fattar du själv..... ATT JAG LJÖG =)

    SvaraRadera
  2. varför kan man bara skicka anonymt???

    hälningar madde...

    ps du fatta väl att det va mitt inlägg, det förra =)

    SvaraRadera
  3. Man måste ha ett googlekonto..^^ men jo jag förstod det för det var ju bara du o jag som drack dom. O JAG mådde hur bra som helst...^^

    SvaraRadera