torsdag 5 november 2009

Geee mig..=)

Alltså jag vet inte vad dom lagt i vattnet sista tiden men fan vad jag har garvat.. Matten igår, 8 på morgonen.. Skrattade så jag grät.. Vet inte helt varför.. ^^ Allt var bara roligt.. Det trots att jag hade migränkänningar och fick sova hela dagen.. Och trots att det var just matte, sannolikhet är ganska skoj. Eller inte..har inte bestämt mig än. Det kan vara skittråkigt med.
I vilket fall så garva vi som fan idag med.. Först på matten..igen.. Samma skit, ändå skoj..har ingen aning om varför..Jag och Cecilia satt och skrattade åt allt.. Sen historia.. Thomas pratade om krig..detta tycker man ju borde inte vara så skoj.. Vi garvade... Droppen var när vi satt och fikade på glol:en idag. Vi var på föreläsning på Röda Korset i Humanitetens hus. Jag satt med Thomas o Pepp och drack kaffe.. herre gud säger jag bara.. Tårarna sprutade. Pepp pratade om sexualkunskapen i skolan.."på hans tid" och Thomas berättade om när hans dotter Matilda bytade ut snälla Rudolf i årskurs 6 mot "Mopedisten" Oscar. Vi hade skitskoj.. Gamla gubbar är fan roliga..
När jag väl kommit hem var jag inte alls så där off som jag brukar utan var fortfarande igång.. Någon där idag luktade så jäävla gott. Killparfym is the shiiit. En man som luktar riktigt gott kan få mig hur kåt som helst hahah..oavsett andra attribut..

Så till något heeelt annat.. har inte pratat med Z på länge, men gjorde det idag på msn. Han är i värmen i Thailand och slåss..hahah... Eller ja snarare drar på sig blåmärken..^^(kickboxnings träning) Jag fattar inte varför man vill betala för det där men men.. Pojkar är pojkar..
Pratade med Monika med idag.. Vi är fan dåliga på det där att höra av oss till varandra. Jag är det till alla.. Jag erkänner. (fan vad jag erkänner mina fel o brister nuförtiden..hmmm)

Idag har jag roat mig med att vika tvätt, plockat undan grejer. Vi har mycket grejer. Det är drygt med mycker grejer. Ska smaka på vinet jag fick av svärmor ikväll hade jag tänkt, i lugn o ro med mina läxor på ena sidan, datorn på andra sidan o vinflaskan i mitten :D Jag har läst i min psykologibok att belöning är bra, toppenbra. Så då tror jag på det. Jag menar det är ju fan studentlitteratur..:P

Idag inträffade något väldigt jobbigt.. När jag satt och väntade på drottningtorget översköljdes jag med en enorm längtan efter en cigg, jag var näääära på att gå och handla ett paket. Alltså det är helt sjukt.. Man kan nästan jämföra det med sex.. Att man viiiiill så jävla gärna att man nästan kommer bara någon tar på en. Samma koncept med cigg, när man tar första blosset så bara njuuuter man =) Ja ni hör själva...hihih Man kan undra om det är cigg eller sex jag behöver..

Nej du ska vi nog sluta här för idag...^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar