måndag 2 november 2009

Ny dag, nya tag..allt är nytt..

Det känns så..nytt.. Det mesta nytt är spännande, roligt, intressant. det kan jag kanske inte säga om detta men det är ändå en ny period liksom. Har varit lite så för vad Peter skulle säga, han sa verklingen inget. Sånt är skönt. Smällen kommer imorgon.. Provresultat, nya prov, inlämningar..husch.. Men det är imorgon.. Innan dess måste jag plugga.
Var så trött imorse. Anton vaknade med m ig typ, han hade haft en mardröm så han kom uppfarandes när jag gick upp.. Lilla plutten =)
Träffade Rim på bussen..hon tog den lite tidigare. Imorgon ska vi ta den senare. Skoj med morgonsällskap.. Jag var tidigt i skolan och kunde sitta o läsa Metro i lugn och ro, det är så skönt på morgonen. Såg det var dags för Ullared på tv snart..hahah Jävla idioter.. Har ni sett hon på reklamen?? Med TRE kundvagnar.. Va fan är det liksom.. "Förra året hade vi 7 och det kostade oss 27 000" Vaaaad behöver man för 27 000???? Om året..?? Jag skrattade rakt ut när jag läse om "huvudpersonerna" : jag har inget emot blattenamn, verkligen men Ghassan..?? Det blir såå himla fel liksom.. sen Morgan på det.. Hihih ja det är nästan så man måste se det där ju..
Mitt horoskop var lite mystiskt.. Besvikelse med hastigt påkomna förändringar.. Jag gillar (nog) mina nyaste förändringar..hihi.. Så inga besvikelser här hoppas jag..
Efter min ganska sköna och innehållsrika matematik timme bytade jag mitt kort till ett jojo kort..så jävla meningslöst men nu är det gjort iaf. Sen åkte jag till Mobilia och shoppade lite. Fan jag hatar att åka buss, folk verkar inte kunna tvätta sig.. hur fan kan man inte märka om man stinker (o nu menar jag inte luktar lite illa) Folk luktar vitlök, svett, piss, tobak..u name it.. Skiiiitäckligt.. alla kan lukta illa någon dag så där men va fan..
Nu har jag ätit så nu återstår bara plugga.. Har två prov imorgon..suck.. ett 8,05 o ett 10,20..skoooj.. Efter det får jag jaga rätt på lilla Thomas..och "få koll på läääget"
men först ska jag vila lite..^^ Hihih

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar