tisdag 3 november 2009

Prövningar..

kan komma i många olika former.. idag har jag haft lite olika prövningar..hihi.. Känns nästan lite religiöst för fan..hahah.. jag föll inte för frestelsen.:P
Jag började dagen med att motstå frestelsen av att gå och lägga mig hos H igen. Det tog emot att gå ut i regnet och rusket idag. Träffade Linda på bussen idag, lika skoj som alltid. Vi pratade lite om Mange och hans tjej. Jag visste hon var störd men inte så pass att t o m Linda har fått säga till henne. Idag verkar Anton vilja åka dit, men skulle det någon gång vara så att han inte vill så ja då är han hemma med oss..^^ det är fan inte lätt att veta hur man ska göra ibland. H låter ju mig bestämma helt själv, han vill knappt lägga sig i alls. Han tar hand om Anton, på ett superbra sätt men han vill inte blanda sig i när det gäller sånt med Mange t ex. Vilket jag respekterar. Så man får fatta såna beslut helt själv. På gott och ont. i vilket fall...moving on...^^
Min dag har varit pestig på vissa sätt. Matteprov kl 8,05. Gick så där, men jag svarade iaf på alla frågorna, den ena på ett något originellt vis men ändå..hihi Jag vet Peter gillar mina teckningar :)
Efter det 10,20 hade jag psykologiprov. Och tack gode gud för det gick bra.. Tror jag iaf.. 5 frågor, as usuall.. 4 A4 sidor som svar.. As usuall..kinda.. Så det kändes helt okej..
Träffade på Håkan ute i korridoren..han är söt...^^ Han flummar mest omkring nuförtiden känns det som. Han skulle lik som jag in till Thomas. Thomas är också helt underbar..<3 Han fixar och donar och han ger mig inga huvudbry.. Sånt uppskattas.. Så nu har jag "Koll på lääääget" igen.
Fick lite kvalitetstid med H innan han gick och jobbade. Måste säga att det är himla skönt att få ha egen tid..:P Ska läsa lite läxor med anton nu, sen blir det kvällspluggning och lite grejs..
Har några fler frestelser att motstå innan dagen är över men det ska nog gå bra..(A)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar