torsdag 12 november 2009

Då var det helg gott folk..

För en liten stund sen funderade jag på en favorit i repris. Ta fram symaskinen och sy gardiner. Men sen gjorde jag mig lite te och då försvann den tanken..^^
Imorse mådde jag skit rent ut sagt när jag vaknade. Feber, ont i halsen och fan i ena örat. Det har gått över i örat, o lite i halsen. 3 liter te kan ha den effekten..hihi. Jag tror jag är smått hög på alvedon med. Har provat 3 av 4 teer som jag fick av Camilla. Dom är så goda =) Glöggte, två olika chaite och lyckliga stunder. ( av någon anledning har jag inte provat lyckliga stunder än, Makes one wonder)
Jag fick ändå pluggat en del idag. selektivt..bara global utveckling, fattiga och rika. Snart klar..^^

Jag fick en..ja..blomma..av Madde..ihih Jag är fascinerad..den är lite ovanligt..iaf för mig
Den har långa tentakler...^^

Hittade ett annat lite udda foto.... H gör något..leker daggmask, provar sin Shakira stil..något..
I hennes nya video (min favoritlåt just nu) She wolf så ligger hon o lyfter på höfterna.. Haha fråga mig inte varför han gjorde det.. Kanske trodde jag skulle bli ja sugen eller nåt? :P

Undrar hur fan han orkar..idag åkte han direkt från jobb till garaget och kom hem nuu( precis i denna stund 21,02) Han måste ha jävligt skoj där ute haha..Bara soffan/sängen som fattas.

Jag har haft världens projekt med att söka in till nästa termin. Jag fick Desi till att kolla, jag sökte överallt. Till sist idag gav jag upp. Jag fick ringa till syv o kolla. Då visar det sig att dom tagit bort ansökningarna. Puckon.. ska kolla imorgon igen annars får jag åka dit o lämna i handen, drygt. projekt, projekt.

Hmmmm.......?

Har färgat håret igår.. Inget mer svart.. Nu är det rött som gäller. Ett tag iaf..^^ Ombytlig är jag, indeed. Men det kommer ju ta ett tag innan man ser någon större skillnad.

Imorgon ska jag tvätta kl 8 och vara på föräldramöte kl 8,30. Bra tajming...^^ Efter det ska jag försöka dra med mig H på stan en runda. (Försöka går ju hihi) Och om jag är bättre vill säga. (han kommer dock antagligen sova sig igenom både tvätten, mötet och halva förmiddagen.men men)

Nu sk ajag gå och göra något..knapra en alvedon kanske..tror effekten börjar dala...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar