tisdag 27 oktober 2009

Sms från Katti...

Hon är inte klok ibland..hahah. Man måste ha lite distans och humor..men hon får mig att garva så hysteriskt ibland... (O neeee vi är inte alls invandrarfientliga, det är skämt)

"Hej alla barn nu e de barnprogram,. Titta nu här vad Farbror frej tar fram. En liten svarting och nu ska ni få höra vad man med blatte och bilpress kan göra. Blatten i pressen och tryckeli truck så har vi gjort oss en hockeypuck!"

"jag var till Optikern idag och han sa jag var färgblind. Jag blev alldeles ställd och nu är jag lite nervös över om några av mina vänner är blattar. Om du nu är det-var vänlig och radera mitt nummer, tack!"

"Ligger här i sängen och tänker tillbaka på förra natten. Känner en oemotståndlig lust att krama dig. Som en överraskning kom du till mig i den svala natten. Det som hände mellan oss finns ännu kvar i mina tankar. Din beröring brände min nakna hud, hungrigt sög du av min livskraft tills jag slutligen somnade. Det enda som vittnade om ditt besök var spåren på lakanet. Kommande natt tar du mig inte med överraskning. Jag väntar... -Och är redo..
Jävla mygga!"

"En kvinna har värkar och skriker den vanliga skiten, "Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning!" o s v. Sen vänder hon sig till sin kille och säger -"Det är ditt fel din jävel!" Killen svarar lugnt -" Om du minns ville jag köra in den i röven på dig men du vägrade för det skulle "göra så ont".. "

" En irakier, en somalier och en svensk satt i en bar och drack öl. Irakiern drack upp sin öl, slänger glaset i luften och drar sin pistol,skjuter det och skriker -I Bagdad är glas så billigt att vi aldrig behöver dricka ur samma 2 ggr" Somaliern sveper ölen, slänger iväg glaset, drar sin pistol och skjuter även sitt glas vrålandes - I Mogadisho har vi så mycket sand att vi kan tillverka så många glas att vi behöver inte dricka ur samma glas 2ggr. Svensken sveper sin öl snabbt, tar upp sin pistol och skjuter både irakiern och somaliern och säger - I Malmö har vi så många araber och somalier att vi behöver aldrig supa med samma blattar 2 ggr."

"Fem dåliga saker med att vara en snopp:
1. man har hål i huvudet!!
2. man hänger med 2 nötter var dag!!
3. grannen är ett arsle!!
4. när man mår som bäst så spyr man!!
5. din bästa vän är en fitta!!"

Som sagt.. ha lite distans.. det är SKÄMT =) (men den enda fick jag faktiskt censurera och inte ha här ..hihih)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar