tisdag 27 oktober 2009

Halvlek..

Varför är det alltid sån "Nyhetshysteri"? Folk vallfärdar till nya affärer som Entré, IKEA.. Varför?? Entré är som alla andra varuhus, IKEA ja det är IKEA.. dom har bara nytt hus och har möblerat om lite.. Kom igen nu.. Varför mååste man ha varit där??? Ni handlar bara massa skit ni inte ens behöver, Am I right or whaaat? Nej tacka vet jag gammalt och beprövat haha.

Idag ska Anton till tandläkaren...alltid lika skoj..(det värsta är att han verkligen tycker det) jag måste komma ihåg att ändra. Han går på Lorensborg... Han kunde ju ha gått på kroksbäcks.. Inte för det är superlångt bort men när han blir större är det ju bättre att ha på skolan. Men det man inte har i huvudet får man ha i benen, så idag får vi promenera lite. Så länge det inte regnar är det skönt ute nu med, lite mer kläder än innan bara..

Kallt kaffe är bland det vidrigaste som finns... Och det blir kallt rent för snabbt.. Kanske ska se det som en pik..drick fortare eller skit i det.. Jag borde ha en "Att göra lista" men det har jag inte.. Alltså lite väl mycket flum. ska fixa en sådan, till imorgon..eller ikväll..beror på hur duktig jag är. Har en känsla av att denna vecka kommer gå rent för fort. Imorgon är det redan onsdag, halvtid ju. Simning med camilla igen, rena medicinen. Helt ärligt, varför har hon inte kommit på detta mycket tidigare?? Hihi.. Någon som vill följa med?? hihi Nu ska jag sluta med detta och gå o göra något vettigare..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar