lördag 31 oktober 2009

De dödas helg

Visst låter det något.. H var ledig i fredags så vi var ute och flummade. Vi var borta vid svågertorp, träffade på Emma på Plantagen. Hon var smart och pluggade på distans. Fick för mig att köpa tyg, till gardiner i köket. Och till antons rum. Hihih ja efter några timmar, några groggar och lite tålamod så blev det gardiner av det. Himla fina med om jag får säga det själv. Antons blev inte klara, jag fick faktiskt gå o lägga mig men dom kommer. Vi kollade på Idol, var någon idiot som friade till sin tjej på tv. Varför gör man så?? H tyckte det var lite gulligt, icke..haha. Han fick snabbt veta att om han kommit på något sånt hade jag svara nej fortare än kvickt, sen kunde han stått där med lång näsa.. Man gör inte så..speciellt inte på tv..:P

Lördagen började med att jag simmade, med Camilla. anton fick vara hemma själv för H var på jobbmöte. Var trögare än vanligt att simma måste jag säga. Kan ha varit att jag sov dåligt. Hade en sån natt. När jag väl kom hem så var jag helt död.. skulle ha svärföräldrarna på middag så fick muta anton att dammsuga medan jag lagade mat. Får väl erkänna att H skalade potatis.
Höll på att avlida.. Dom två (H o svärmor) satt med mina pärlor o grejade.. hahah galningar.. Jag fick lite pengar, lite parfym och lite Bayiley's eller hur fan det nu stavas (jag orkar inte gå och kolla men du vet)

När dom åkte hem så fick jag med mig familjen till kyrkogården. Jag blev förvånad över hur många lyktor och folk där var. Kyrkan hade öppet och man kunde tända ljus. Väldigt mysigt var de...vi hann precis gå därifrån innan jag skulle börja lipa. Första gången sen begravningen. Lite skönt. När vi var klara körde vi stan runt för att tanka.. Vi gör det jämt.. H kör fan som en ko..^^ Han kör omvägar som jag vet inte vad...hahah 2 mil i malmö för att tanka.. lagom det..
Väl hemma satte jag i min halloween skiva med spökliga ljud och började skäääära... Fan va pumpa är hårt och luktar illa. Men nu lyser den iaf. Söt värre. Så nu sitter jag här och bara njuter av den, en god grogg och av att bara få vara... Det är himla skönt ska jag säga. Jag kommer antagligen vara den första som går o lägger mig idag men vad gör det..:P Det är såå skönt att ZZzzz... Nu ska jag slappa lite till innan jag får zzzzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar