söndag 25 oktober 2009

Jälva skit är det...

Jo jag blev grymt besviken på mitt resultat på högskoleprovet. Jag fick 1,3 tror jag, om jag har tur 1,4.
En upplevelse var det dock. Cyklade till Petri på morgonen. Ösregnade gjorde det, svor gjorde jag. Blöt som en katt insåg jag att halva malmös yngre befolkning skrev sina högskoleprov. Tror det var rekordmånga som sökt i år på många håll. Efter lite förvirring hittade jag salen jag skulle ha. Vi var 21 st som skrev, bland dessa var Anna från min matte/historia. Alltid lika skoj att hitta lite kända ansikten. Vår lärare hette Erik. Erik var ett år yngre än mig och var inte alls avundsjuk på oss. Erik såg ut som en lite pojke men var himla gullig på något vis. Erik var himla noga med klockan, på sekunden pratar vi här.. Och Erik kunde inte på något vis mutas till att berätta om vilket som var fejk testet. (Elaka Erik hihi)
Min inställning till detta var att jag inte skulle plugga, "man kan inte plugga till hsp" Man KAN plugga till det. Och OM jag gör om det så ska jag plugga till det.
Vi började med dtk delen.. Fy faaan säger jag bara.. Diagram, tabeller och kartor. Jag anser mig ändå kunna det en del, men det var hemskt. Som tur var så var det den första som var fejk. Alltså en utprövning till kommande prov. Den sög. Vi fick ett till dtk sist och det gick riktigt bra..eller ja om man ska jämföra med de andra delarna så..:P
Första rasten sprang jag på Cecila från min matte med. Jag hade tänkt på henne om hon skulle skriva där med men inte fått tag på henne. Vi gick och lunchade sen och vid varje rast jämförde vi vad vi tyckte..haha. Jag hoppas hennes gick mycket bättre än mitt. Nu är det iaf över, vi överlevde och får se et som att man är en erfarenhet visare..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar