tisdag 20 oktober 2009

Måndag hela veckan...

Det känns så nu...måndag hela veckan..skit är det. Har idag lyckats göra nada.. Det är en bedrift.. Jag har lämnat in min uppgift..haha Fick ett mail tillbaka. "Du glömde bifoga filen" haha god morgon.. Den kom iväg till sist.
Kim blev idag..eller ja tekniskt sett imorgon..en stor kille. Han blev 18 år.. Va tiden går fort. Nadja pluggar högskolan i Helsingborg, flyttat hemifrån och kanske snart skaffat katt. Kim är lika lång som mig typ, vet inte om han har någon tjej men jag antar att han iaf är intressant för dom. Dom är båda såå söta. H jobbar så vi promenerade till Familjen Jolsäter. Var så himla mysigt ute, lagom kallt och lagom hög luft..mysigt. Ibland är det skönt att bara gå. (men vi tog faktiskt taxi hem, mörkt o kallt..)
Jag har avancerat..jag har köpt baddräkt..^^ jag upplevde väl inte bikini på Aqvakul så jävla givande. Inte får någon bryr sig men ändå. Hittade långt om länge såna där inneskor man har, tydligen är det inte säsong för sånt.. Vem visste..:P haha. Men hittade inline så får allt vackert vänta en vecka på dom.. Så vi får hoppas jag inte slår ihjäl mig på camillas på fredag.
Åhh jag vill också hångla med Hamza...hahah.. Glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya =)
Nej nu ska jag lägga mig raklång i soffan o bara dra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar