torsdag 22 oktober 2009

Idioter...gå och dränk er!!

Idag har jag skrivit min första "tvättstugelapp". Jag blir fan idiot på folk som inte städar efter sig. Idag kom jag ner och hela ena maskinen var full o då menar jag full med vitgula små gummiaktiga confettigrejer. Jag fick stå i 15 min och städa ur dom. Så jag skickade upp anton efter papper o penna. Eftersom jag inte vet vem idioten i fråga är så fick jag skriva en lapp, annars hade fanskapet fått komma ner o städa.
Lappen löd som följer :

Till dig som tvättade innan mig, 22/11 kl 16
JÄVLA IDIOT
Jag fick stå i 15 minuter o städa upp dina små gummiaktiga plastbitar.
LÄR ER FÖR FAN STÄDA!!!!
Christina J 134, snälla ring på !!

Hahah den gör ju rätt ia tt INTE ringa på.. Fy fan säger jag bara. Jag blir så jävla äcklad av folks skittvätt att jag vill bara spy. Städar dom sen inte blir det bara värre. Inte fö ratt vara sån men antagligen kan personen inte svenska så min lapp kan kvitta. Funderar på att översätta via google till arabiska/persiska/urdo/jugge o allt annat som bor här.

Var och köpte nya handdukar idag. Blev så trött på dom andra. Visst dom var gratis från svärmor men dom var helt totalt värdelösa. Man kunde typ trycka igenom fingrarna utan större problem, då är de inte direkt kvalité..dom reade på hemtex. svarta, beigegråa o mänstrade..perfekt! Jag är på ett hemskt humör idag.. Eller egentligen inte. Men världen envisas med att vara elak mot mig. Det är någon idiot som renoverar eller nåt..borrat och bankat hela dagen. Jag hade god lust att gå upp och fråga om jag fick låna hammaren. Endast för att slå den i huvudet på idioten som höll i den. Måste man liksom.

Gårdagens projekt var doftpåsar.. haha att man orkar. Men dom funkar.. Bra t o m. Mina underkläder luktar liljekonvalj och rosor det du :P Gjorde hela två innan jag tröttnade. Men det ligger kvar i köket så vem vet..lite vin o en symaskin ikväll kanske slutar himla bra.. Är brutalt sugen på att dricka vin. Man kanske ska hålla sig nykter fall i fall idioten skulle ringa på..haha

Det är lätt dagens ord..idiot.. Funkar på det mesta idag.. Nu ska jag hänga tvätt och bara njuta av kvällen... Gör det samma...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar