söndag 18 oktober 2009

Gott och blandat..

Nu har lilla Theo blivit ett år. Var där på kalas igår. Hela tjocka släkten var där, alltid lika skoj. Jag var inte alls pepp innan vi åkte men jag vet med mig själv nu för tiden att jag funkar så. Och när jag väl kommit dit så tycker jag det är jätte trevligt. Många barn, många vuxna, mycket mat och mycket skoj. Jag hade köpt en sagobok till honom med klassiska sagor. Fick en sån till Anton när han var liten och dom är mysiga. Lagom långa och lagom spännande..^^
Jag hade mina små söta örhänge jag fått av Desi <3 Dom är så fina. Alla tyckte dom var så söta, dom är ju lite ovanliga. Tydligen är jag lite så utstickande... who knew..hihi
Idag är H på jobbet.. O jag städar lite. Man måste ju det..tyvärr. Såg idag när solen stod på att fy sjutton vad mina fönster är skitiga.. ingen som vill putsa? ^^ Jag bjuder på kaffe..

Funderade på om jag skulle bjuda in på middag idag..men ja.. Jag är lite kluven. Jag ville..innan iaf. Nu vet jag inte. Inte för jag tror det blivit något men ja.. Vi skjuter det till en annan dag..kanske.

Jag borde verkligen damma... Ve och fasa va det är tråkigt.. Jag har för mycket grejer vettu. Det tar för evigt att damma. Därför det inte är gjort än...och antagligen inte kommer att bli idag..
Jag har iaf lagat lite mat.. Nyttigt värre..eller jag det är relativt. Baconlindade köttbullar med grönsaker. Visst blev du lite sugen?
Jag har typ skrivit detta då och då under hela dagen idag..kanske blir lite fel då ..:P Tidslinjen blir kanske lite rubbad... Men men...sånt är livet.
På tisdag är det dags för kalas igen, då fyller Kim år. Jävla tur att alla släktingarna inte bor här nere. Hade varit kalas jämt jämt. Sen är det bara jag och jul..sen är det nytt år igen.
Jag älskar nyårsafton, den är den mest magiska dagen på året. Det spelar ingen roll var jag är, vad man gör, om man har raketer, champange..inget sånt.. Det är bara magiskt.. Oavsett vad. Får se var man hamnar i år. Tror Anton ska till pappa.. man kanske kan fira det hemma hör för en gångs skull.
Ja allt är så kluvet nu för tiden...jobbigt...
Nu ska v asvluta det här o gå o softa i soffan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar