fredag 23 oktober 2009

Blubb blubb...

Okej jag har inte drunknat än..men man ska ju aldrig säga aldrig... Var och simmade med Camilla idag. Det är himla mysigt, trots allt meck kring liksom. Har idag för första gången på säkert 15 år gått ut utan smink..deee du. Jag vet det låter hemskt, men man vänjer sig vid att ha det. Kände mig mer naken då än inne utan kläder på Aqvakul. Har investerat i en baddräkt. Himla nice ska jag säga. Även om den till min enorma förvåning var för stor, inte mycket men jag har ändå beställt en mindre size. (sånt blir man allt glad av^^)
Jag tvingade H att fixa min cykel innan jobb igår. Jag menar det är ju sånt man har sina män till <3. Så jag kunde cykla ner till simhallen. Lagom långt får jag erkänna. Dit. Lätt nerförsbacke. Hem lite värre. Men det gick.
Vi hade sån tur att Malmö Brandkår var och simmade idag. Mmmm...dom är fina pojkar fanimaj. Får man sån kropp av att simma så bör alla pojkar simma för fulla muggar..:D Och det bästa är att ingen ser om du dregglar i vattnet hahah.
När vi simmat klart så gick jag och bastade och Camilla gick o solade. Jag har fått en liten förståelse för varför folk bastar. Först när man kommer in är det varmt som satan. Men efter en stund går det över, man vänjer sig. Folk pratar mer i en bastu med. Man sitter naken på en handduk tillsammans och bara filosoferar. Alla säger hej när dom kommer in och hej då när dom går. Obehindrat fläker dom upp både ben och armar och allt, hur som helst. Tuttar, armar, rumpor, ja hela paket liksom. Det hela är egentligen helt jävla absurt men det funkar bara för det är en bastu. Jag vet inte om det är som man är blöt eller om det är som man svettas där inne eller om man först torkar och sen svettas..haha. Men det är rätt skönt.
Jag tror det kommer bli tradition att käka lunch efteråt..känns som det lutar åt det..^^ Världens godaste jävla baguetter ju..
Man får tänka så här...att det blir iaf plus minus noll om inget annat...
Förra gången hade jag ganska ont i TRICEPS som Camilla lärde mig idag... (Jag trodde jag bara hade fett där så vadå muskelnamn liksom ^^) Min triceps blev jävlar i det helt fast och hårt..det kallar jag effektivt... Så vi hoppas på något i den stilen denna gången med..=) haha
Nu ska jag vila lite sen ska anton hem till pappa.. Och jag lider av sjuuuklig provångest inför imorgon..jag fixar inte sånt..varför utsätter jag mig för detta...varför???? Tack Camilla för du tror på mig =)

2 kommentarer:

  1. Jag tror också på dig hjärtat <3

    SvaraRadera
  2. haha!!! ja men visst har vi kul på simhallen!!! på ons tänkte jag faktiskt både sola o bada... måste jue fixa lite färg tills nästa lördag hemma hos bettan!!!
    ja du de grabbarna kan få lov o simma fler gånger, damn vilka kroppar!!! men vi är duktiga o de e huvudsaken!!! nästa gång ökar vi med 100 m var!!! / camilla
    klart jag tror på dig, du är jue ett halvt snille på två ben!!!

    SvaraRadera