fredag 23 april 2010

Dagen 113

Då var det helg..igen.. Dom kommer snabbare och snabbare dom där. Eller det är bara jag som har så jääävla roligt att tiden flyger? :P
I wish..hahah

Hade en jättemysig kväll igår med Maria som kom på middag. Första gången hon var här. Hon hittade nästan, tror alla ställningar och saker överallt skrämde henne. Byggubbarna har heeelt tagit över hela vår gård. Och jag kan säga att jag är inte alls kompis med dom. (inte bara för dom är ugly ^^) Dom hamrar, slår, väsnas, blöter ner, skitar ner och är ÖVERALLT. Och dom börjar typ 7,15 på morgonen. Idag stod en efterbliven ex skolpojke och hamrade på en stålställning med en hammare i väntan på en kollega. Vill man slå på honom då eller vad? Måtte dom bli klara snart.

Fick en så söt liten St Paulia av Maria i en jättefin kruka. Jag själv köper så sällan blommor, mest för jag är rädd för att döda dom :P Jag brukar köra på gröna växter bara. Så nu står den och dricker i köket, vill ju liksom den ska leeva..hihi. Maria vågade t o m klappa på Clyde, min lilla skäggagam. Hon funderade en stund, sen klappade hon lite försiktigt, sen blev han sååå söt.. Hihi det är så skoj, antingen gillar man honom eller så är man livrädd för honom.. Hon tog en bild öfr att föreviga det hela. Hon skulle nog mest övertyga Musse om att hon faktiskt hade tagit på honom =)

Senare på kvällen gjorde jag något nytt.. Hahah.. Herre gud säger jag bara. Jag vaxade mustaschen. Jäävlar vad det var skumt.. Det gjorde inte alls så ont, jag tål en del. Men seeen.. Jag har ingen stor mun, inga stora läppar men den blev.. Stor, svullen.. Värsta porrmunnen fan. Det tog några timmar innan den gick att le med alltså. Kände mig som Katti :P (Just kiddin)
Idag är den som vanligt igen. Men de sticker lite på småställen om man pillar liksom. Men jag rekommenderar det iaf.. Det var klart bättre än allt annat jag provat från Veet. Jag gillar inte det märket annars. Så tack snälla söta Katti o Camilla som ville hångla med mig, det värmde i själen. jag kände mig lite vanskapt där ett tag.

Min sömn var helt fucked i natt. Ibland sover man som en stock, ibland sover man inte alls. I natt inget alls. Somnade till vid 1..första gången. Vaknade till och från med massa fragment av drömmar jag haft. Inga skojiga och inga juicy. Men heller inga mardrömmar. Var uppe vid 3 och sen vid 4. Kände mig som ett barn, törstig, kissig, orolig. Sen höll jag på att resa mig i givakt när jag glömt stänga mobilen o Desi trycker av ett sms kl 6,11. Det var bara att gå upp.. Kaffe kanske? jag glömmer bort kaffe ibland. Är H inte hemma så kan det gå hela dagen innan jag kommer ens på att dricka kaffe.. Hur fan kan man glömma kaffe? Helt seriöst.

Det regnar och vi ska simma idag. Varför kan det inte vara lite sol? Jag hatar att cykla i regn så jag ska lata mig o ta bussen idag.. Plus att min cykel står i källaren och vette fan om jag vill dra upp den då hela gården är överfylld med skräp och gubbar, känns som det är livsfarligt att gå ut någonstans utom ur vanliga trappan liksom haha. Nej nu får vi sätta på lite kaffe och kanske äta frukost..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar