söndag 18 april 2010

Dagen 108

Vad jag är kass på att skriva. Jag har inget liv, måste vara därför..hahah.
Eller jo det har jag ju.

Jag skulle plugga i fredags..blev inte så.. Skulle pluggat idag med men blev inte så igen. Lat? dålig disciplin? Oh ja... Very very.. Meen det är ju så tråkigt med arbetsmiljö och lagar. Min syn på de flesta lagar är att dom är till för att brytas, mer eller mindre. Som alla regler :D

Softa hela fredagen. Fick sms av Tanja..undra om hon kommit hem liksom. Hon var i Barcelona på weekend. Flygen går ju inte så hur ska man komma hem? Får kanske en låång resa istället.

Lördagen gick himla långsamt. Åkte en runda till Burlöv, hittade ett par skor o leggings.. Jippi liksom..
Fick färgat håret. Jag gör inte det allt för ofta alltså. Utväxten var inte att leka med.Fick ett fungerande tips av Katti om hur fan man får bort färgen i skalpen. (jag älskar ordet skalp haha) Man tar en disksvamp, öser på diskmedel och gnuggar som satan. It works!

Bjöd in mig till Carro på grym köttfärspaj, sprit och spel med Camilla. Vi tog en runda på Möllan, Ölkafét. Lagom varmt/kallt på uteserveringen. Sov som en stock när jag väl hittat en taxi om kunde få min bakdel hem.

Söndagen skulle jag ju som sagt plugga. Meen jag hamnade på balkongen med en bok. Hundra och en dag, av Åsne Seierstad. Vet inte vad det är med mig men Mellanöstern har alltid fascinerat mig. Boken berörde mig verkligen och fast jag var svintrött så kunde jag inte släppa den. Jag tycker att fler borde läsa om krig och elände. Nu menar jag inte nyheterna på tv, utan om verkliga skildringar. Då kanske man hade haft mer förståelse för alla människor som vill komma hit till vårt fina land. Och man hade kanske delat med sig av mer. Ökat sin tolerans. Visat omtanke och förståelse. Så läs den.. Ni kommer inte ångra er. När hon skrev om hur barn blev bombade, lemlästade, granatsplitter, sjukhusen så grät jag. Man kan inte ta in sånt om man levt hela sitt liv skyddad i Sverige.

Vid 18 kom Anton hem och inget mer vettigt blev gjort idag.. ( haha vadå mer..INGET vettigt blev gjort på hela dagen ju) Plugga ska jag göra imorgon..jag lovar mig själv.. Jag ska inte titta mot bokhyllan alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar