måndag 19 april 2010

Dagen 109

Hihihih ja ljög...igår.. Jag tittade visst mot bokhyllan imorse. Jävla skit är det. Jag har så många böcker (Alla utom Dr glas..grr) O jag vill läsa alla.. O det är så fint och mysigt på min balkong på morgonen i solen och jag rä så blek så jag behöver lite sol.. (Mina ursäkter är många hihi)
Fick iaf inte pluggat något idag heller. Lathet eller undvikande på hög nivå.
Jag läste tills strax efter 12. Hade så svårt att lägga ner boken. Sen gjorde jag lunch, käka, kolla lite på tv, slappade lite och faktiskt tänkte på pluggandet.
Sen somnade jag, fixa tvätten och nu tvättar jag. Livet är underbart.
Pratade med min ssk Kristina idag. Hon blir alltid lika glad när jag ringer.. hahah. Pratade med desi med, hon skulle hälsa från en av mina tanter på jobb. Dom glömmer tydligen inte allt..så sött =)
Jag har lätt huvudvärk och har fortfarande mitt sjuka kebabsug kvar. Skulle fan vilja ha en sån rullandes runt i köket så man bara kunde skära direkt hahah. Förr käka jag aldrig kebab nu vill jag ha det jääämt.. Hade jag fått välja en rätt livet ut, KEBAB... Tror min hjärna fått en stöt eller något..
Kvällens roliga blir tvättande och laga någon form av mat av köttfärs som ligger och tinar i köket.. Roligare kunde man haft men H har jobbat sen igår o ska upp och jobba imorgon tidigt igen och jag har varit mer ute än hemma sista tiden känns det som så får väl vara lite social med honom..^^
Så hemmafru it is...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar