torsdag 11 februari 2010

Dagen 42 (natten)

Eftersom jag är störd kunde jag inte sova så nu ligger jag och bloggar i min säng och lyssnar på musik.. Clever va..
Min motivation suger idag. Känner mig som en jävla fjortis när jag säger det men jag borde ha fattat det. Vissa saker lär man sig liksom inte. (läs : jag lär mig inte) Men..en gång är ingen gång. Får se det så.
Tog mig sju svåra år att få bort mitt svarta smink idag. Men fint var det.. Innan jag pajade det med make up removern ^^ Åter igen..fjortisvarning men va fan jag gillar svart make up.
Imorgon är det fredag..helg.. Vet inte om jag ser fram emot det. Borde..man ska de..Man ska njuta av helg. Speciellt då det t o m är den där underbara parhelgen i februari.. (ironin flödar) man borde ha en helg för alla singlar istället, det är ju ändå dom som behöver/kanske vill hitta någon. men man kan ju se det som ett gyllene tillfälle att ragga på någon. ^^ Vad vet jag..

Den enda jag vill ragga på vill ju fan inte komma... (John blund that is)

Hittade en gammal goding på min youtube.. DanJah Blev lite upprörd då den inte fanns på varken spotify eller på scenesound. Kasst tyckte jag... så har du den på mp3 eller liknande tar jag tacksamt emot den...^^
En annan gammal goding är R Kelly vet inte varför men denna låt har jag alltid gillat.

Har lyssnat på DaVinci koden på ljudbok, vette fan vad jag gillar det alltså. Man tappar charmen med det hela om man inte själv läser, det blir liksom inte samma sak. Kanske är en vanesak. men det känns som det går lååångsamt.

Min lilla Kajsa var så söt idag. Jag hade en liten stund idag då jag verkligen hade behövt lite kärlek, du vet man känner sig värdelös och bortglömd.. Då kommer lilla Kajsa och verkligen kryper upp i mitt knä och vill bli klappad. <3 Hon är såå söt..

Nu ska jag försöka vissla till mig John Blund ( men jag kan inte vissla så va faan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar