onsdag 10 februari 2010

Dagen 41

Jag vaknade på rätt sida idag..tror jag ^^ Har utan ansträngning nått ett mål, hur och varför spekulerar jag inte i. Jag bara njuter. Imorgon kommer det säkert ha återställt sig men idag njuter jag.
Har även funnit en viss motivation. Vilket nog betyder mer än man tror.
Jag gillar verkligen min nya motivation ❤❤ (mot alla odds, who know)

Idag så borrar dom..fortfarande.. Håller på att bli knäpp på det. Fula jävla snorungar.. Får liksom inget gjort. Lyssnade lite (under deras lunch) på min ljudbok. Anton är sjuk så han är hemma och roar mig med sina 2000 frågor. Ska själv roa mig med att tvätta idag. Alltid lika skoj.

Ska ut i veckan med och köpa något fint till anton att ha på sin lillebrors dop. Och sen är det snart Alla ❤ dag. haha ger mig ångest.. Ska lätt inte fira något sånt..hahah. Man måste inte det bara för man har en kille.. Ska ge anton en puss..om han är snäll :P hihih..Och skicka något sött sms..det tycker jag man kan göra.. Till vänner och bekanta.. Men där går gränsen.

Har ni tänkt på att alla (eller ja många) har någon töntig line dom drar som avslutning på sina inlägg.. Jag vill med ha en sån...^^ Typ..over and out, smell you later, sånt..måste komma på något bra..haha. Tips och förslag mottages=)
Puss på kinden... (sa ju jag var glad idag)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar