söndag 7 februari 2010

Dagen 38

Idag har vi lekt hemmafru på hög nivå. Har legat på alla fyra och skrubbat vardagsparketten med skurborsta och grönsåpa. Kan säga att det var inte helt frivilligt , men heller inte ofrivilligt. Min matta satt fast i golvet.. ( ja jag var också jävligt förvånad när jag upptäckte det) IKEA skit...^^ Jag tyckte jag var skitsmart när jag en gång i tiden köpte den.
Den hade sån gummiaktig undersida som gör att den ligger där man lagt den. Men den var av någon form av typ hampa eller något så om man spillde något på den gjorde det att även om man trodde man torkat upp allt (under mattan med) så hade den liksom sugit upp lite och sen gjort att gummit fastnat i parketten. Jävla jobb kan jag säga. Men nu är den iaf borta, golvet är lite bättre och jag har fått lite motion (o en blåsa på pekfingret, jag har känsliga händer)
Förr hade jag en enooorm arabisk matta. Jag saknar den som fan. Så nästa matta ska bli en sån.. Stor, mörk och såå fin.. Har jag bestämt.
Så efter jag legat i några timmar och skrubbat golv tog jag en låång dusch. Minns inte när jag rakade benen sist (ursäkta infon :P ) så det gjorde jag idag.. hade lite minispa i min ensamhet. Skönt som fan var det..
Jag var klar lagom till när Anton kom. Han kom, tog upp sina grejer och försvann igen upp till Talha. Haha hej liksom...^^ men ja barn är ju barn.
Nu ska jag njuta av min ensamhet hela kvällen.. Idag är det såå skönt att vara själv..helt ärligt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar