lördag 10 oktober 2009

Ut med det gamla...men glöm det inte..

Okej jag återkom inte igår.. Jag fastnade framför Tim Burtons Corpes Bride. Han är rätt underbar, Tim Burton alltså, eller hans animationer. Har ni ingen aning om vad jag pratar om så googlar ni nu. (jag väntar............)

Visst var dom söta? Hmm så i vilket fall.. Jag tittade på film och sen var jag fan trött.. Både jag och H sov som stockar innan 12 i natt^^ Vilket var himla bra för hans (jävla) klocka ringde 6.. O innan han fått av den hade jag varit vaken i en bra stund.. Han skulle till Ripa idag och då är det lika bra att komma iväg. Vi besiktigade vår bil förra veckan och fick ett fel så då får man ju fixa det.. (H får fixa ^^)

Jag rensar ut i mina lådor o skåp.. Det är befriande på något vis, bli av med gammalt skit som ligger och skräpar. Känns som jag har heeeela dagen på mig :D Vid såna här tillfällen uppskattar jag spotify väldigt.. Hittade en vit duk i en låda, men där var en liten fläck på den. Slängde den i en hink med lite klorin o vatten.. Nu luktar det badhus i hela köket..hahah. Klor luktar fan illa.

"Nackdelen" med att rota bland sina saker är ju att man hittar massa nostalgi. Jag hittade massa gamla diabilder och fotoalbum från pappa som jag förträngt. Det är så svårt att förklara hur man som vuxen, självständig människa kan sakna någon så mycket som man saknar sin förälder när dom inte finns mer. Jag kan känna mig fruktansvärt ensam utan min pappa, utan att vi ens hade ett superbra förhållande. Men det ska väl bara vara så. Så här några år senare ska jag erkänna att det fanns tillfällen då jag inte trodde jag skulle överleva, att sorgen skulle bli överväldig. Ska iaf framkalla diabilderna. Så kan jag ta fram dom om ytterliga några år o tjuta igen..haha.

Men för idag har jag lagt undan dom..och gått o snutit mig..

Ingenting varar för evigt men kärlek består...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar