fredag 9 oktober 2009

Turning blue....

Kom att tänka på det där, använder man det uttrycket i Sverige..? Att hålla andan? Jag vet inte, jag gör iaf. För er som inte fattat så är det något man säger på engelska. Ett uttryck. Om man t ex ber någon göra något och man vet att denna kommer att gå lång tid på sig.. så kan man svara I won´t hold me breath. (jag kommer inte hålla andan)
NU är det iaf helg.. Jag ska lämna Anton till pappa ikväll och bara njuuuta av denna helg. Har idag varit himla duktig och gjort min historiatenta klar.. 7 välfyllda, välformulerade sidor med 1500-1700 talets höjdpunkter.. Yeah I´m so goood..:P haha ska väl läsa igenom den och så men på det stora hela klaaar..
Eftersom detta var min ursäkt att få vara hemma imorgon när H ska till Ripa får jag väl komma på något nytt..^^ Inte så att jag inte vill följa med jag vill bara vara lite för mig själv.. Nej jag tänkte nog röja här hemma lite, antons rum o lite sånt.. Vi får hitta på något helt enkelt..
Har nyss ätit lunch.. sesam nuggets.. sååå himla gott.. In i ugnen, 15 min klart.. Perfekt lunch.. Man har knappt någon disk, snabbt går det och det är såå gott. Doppa i sötsur sås med chili..Mmmmm.. Måste provas!!
Så nu tänkte jag vila lite..har fått gjort en hel del redan så det har jag förtjänat..

Simma lugnt...blubb blubb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar