tisdag 6 oktober 2009

Konsten att åka buss i Malmö

Ja för en konst det är det...iaf om man är som mig...

Jag vill inte ha någon stinkande tant/gubbe bredvid mig. För det gör dom, av det ena eller andra. Parfym från 1800talet, mat os eller svett..något.. Ingen annan heller för den delen, så jag har min väska på sätet bredvid och jag tar ovilligt bort den.

Jag vill inte prata med dig heller. Kl 7 på morgonen är man lagom social, det sträcker sig till Linda o Rim, när dom går av på centralen vill jag INTE prata med närmaste personen. Överlag är det väldigt svenssonaktigt att inte prata med varandra men det är såå skönt att slippa ju.

Jag vill inte höra din hysteriska mobiltelefonsignal. SVARA för fan.. Det ringer, o ringer, o ringer.. O ändå svarar ingen.

Skolklasser borde gå..eller hyra egen buss.. Eller ha lärare som har vett att SÄGA TILL sina
elever att bete sig som folk på bussar. (tvångströja och bollgag kan lösa mååånga problem ^^)

Varför äter folk på bussar? Jag har haft folk med Mcdonaldspåsar, ciabattor med salami, choklad, riskakor..tugga tugga, smaska smaska.. Inte nog med att vissa saker faktiskt stinker så blir man ju sugen med.. Elakt värre.

Varför envisas dom med att köra som dom har snott bussen? bromsa, gasa, tvärbromsa, gasa... tuttaaaa på cyklisterna...genom hela staden..trallalla.. Den bästa jag åkt med var en liten liten söt flicka med sjal o världens leende. Hon körde sååå sakta o fint in till varje hållplats, stannade, öppnade dörrarna, looog o sa Heeej.. Väntade tills man satt sig o körde seeen ivääääg i sniiigelfart.. Men det var såå skönt=)

Det roligaste på bussar är när tanterna sitter i par och pratar skit om dagens ungdom.. Som dom ser ut, vad har dom på sig, som dom sitter med fötterna, va dom har i ansiktet..hihih Kärringar

Nej men bussar är bra.. då o då iaf.. Idag hade jag ett sånt kärringpar redan vid skolan, det var en kille på moppe som körde snigelfart förbi dom på trottoaren.. Usch ve o fasa vilken heeemsk människa han va.. Sen satt dom så heeela vägen till Dammfri. Den ena gubben log så mycket mot mig att jag blev nästan rädd o ville gå av men han lugnade sig.. Han blev så lugn att han somnade. jag trodde först han var utvecklingsstörd men han var nog inte det för han hade en mobil som ringde helt plötsligt o då pratade han på som värsta professorn.. Men ja man vet ju aldrig.. Ohh sen..hur fan kan en släkt få till det på det viset.. Herre du milde.. Jag säger då det. Vilka gener..^^
Min mobil hade varit av under lektionen o hade mini batteri kvar. Först så fick jag ett sms där camilla hade ringt, sen ett till där hon sa jag skulle ringa, man blir lite nervös då ju.. Meen det var inget viktigt..hihih Hon hade bara fått en idé hahah.. Vi får se hur den ideén går =) Men vi håller tummarna att vi båda överlever hahah

Ville nu även passa på att påminna om att detta inte är en blogg på det sättet att jag vill ha sagt något, för ett budskap eller liknande. Jag skriver massa skit..till mig själv.. Se detta som min något oprivata dagbok. Jag kanske inte tycker om er alla varje dag, ibland kräker jag av mig lite. Men det får man ta för vad det är..

Gå nu o ta dig en kopp kaffe...^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar