måndag 5 oktober 2009

Pep on TV

Visst är det underligt.. Förra veckan var jag skitseg, mådde piss och kände mer ångest än jag gjort på väldigt länge. Idag är det helt tvärtom. Jag mår faktiskt hur bra som helst. Den försvann mer och mer under helgen även om vi inte direkt gjorde något. H gjorde så jag mådde klart bättre, ibland är det så himla skönt att ha någon som kan ta ens skit.
Var uppe med tuppen idag redo för matte. Gud var det är mörkt och kallt ute på morgonen, verkligen höstrusk.Jag har ju missat hela förra veckan så jag trodde att det var rätt kört men icke. Dom hade inte kommit mycket längre än det jag själv tittat på hemma. Måste dock säga att Peter är otroligt pedagogisk och får en att förstå allt, Cecilia hjälpte mig med. Hon var så glad för det brukar vara tvärtom. Helt ärligt är jag bra på matte, något som är helt ofrivilligt. Nytt prov på onsdag så ska kolla igenom lite uppgifter sen.. (någongång)

Ikväll ska jag titta på ett program (på svt1 21.00), Kysst av spriten. Min helt underbara lärare Pep är med så det vill jag inte missa. Jag tycker det är så starkt att gå ut så på det viset, som person och som lärare och dela med sig av sitt privatliv. Jag antar att det kommer att komma på tal imorgon då jag har honom i Glol.. Kan bli något himla bra det där.

Nu ska jag jobba vidare på min hemtenta...historia är skojigt...^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar