söndag 6 september 2009

Det är något med söndagar..

..som jag inte gillar. Detta något kan jag inte sätta fingert på så där helt och hållet men de har nog med tanken att imorgon, måndag, börjar en ny lång vecka av de man nu gör. Samtidigt är söndagar lite sköna. Man gör inte så mycket, man går och plockar lite, helst i myskläder. Nästan vad jag har gjort idag.
Vaknade sjukt tidigt..kan ha ett samband med att jag somnade tidigt igår. Mens och migrän har den effekten.. Ville ha Desis morfin men de var så lååångt borta... Jävla skit liksom..^^ Men de gick över till sist så jag slapp vakna med skiten idag. Så pigg som en lärka var jag uppe kl 7.. Måste ha varit något i luften eller nåt för 7,51 var H med uppe...hihi.. Han skulle jobba idag så de var lika bra.
Jag kom på att jag har ett historieprov på torsdag, forntiden till sen medeltiden. Jag var i Antikens grekland så kanske dags att komma igång.. Just nu har jag kommit till romartiden och deras fall..alltid något.. Bara några hundra års historia till så ^^
Men jag har varit ytterst duktig idag.. Har gjort min uppgift 3 till administrationen med. Och läst hela boken "Blir världen bättre?" från UNDP (FN:s utvecklingsprogram) Jag läser Global Utveckling vilket är sjukt intressant. Ska skriva ett inlägg om det sen så ska vi se om ni håller med eller inte. Tror vi har en större hemtenta på Millenniemålen som jag tänkte skriva in här med. Kort handlar de om vad världen kan göra för att utrota svår fattigdom globalt. Inte bara men bland annat. Ibland är det väldigt givande att plugga.. Alla borde läsa vissa kurser, som ren allmänbildning. Hihih var lite nördig innan.. Fick ett sms av camilla som var om hennes betyg..hon gick ut med 3,9.. var tvungen att räkna ut mina (som jag ligger nu alltså) om vi haft siffror. Nu går det inte att exakt bara överföra vårt system idag till 1-5 men på ett ungefär.. ^^ Jag ligger idag på 4,6 hihi..lite stolt måste jag säga.. För att inte ens ha gått ut grunskolan med fullständigt betyg är det rätt okej..
Nu ska jag fortsätta med fallet av Rom in i medeltidens mystiska tidsålder..^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar