måndag 7 september 2009

Orka....

Jag fick VG på mitt matteprov...jääh..^^ Jag är happy..för jag lär behöva de.. jag HATAR grafer, funktioner av variabler, värdemängd och defineringsmängd... Fy faaaan.. har suttit i typ en timme med kanske 3 tal. Jag ger upp... Orkar inte..

Har pluggat i princip hela dagen. Först då matte i morse, hem snabbt som ögat (jag var kissig hela vägen hem hihi..varför kissa på offentliga toaletter när man kan hålla sig hysteriskt) Väl hemma så åt jag lite och mailade mitt arbete jag gjorde igår (Tack till mig själv), sen har jag pluggat, matte då i en timme som bara sög. Sen har jag kört Historia..hela romarrikets fall, arabernas intåg, germanerna och sen medeltiden. Jag har nog 1/3 kvar innan jag läst igenom allt en gång..hahah..visst ser de just ut... Jag orkar inte läsa mer om medeltiden..

Just nu tar jag en liten paus, har diskat och finally sålt min filosofibok. Dricker lite kaffe och bara njuter av att ha en inre stress som inte går över förrän vecka 44 då vi har lov..hahah..visst är det underbart. Jag höll på att säga att de kan vara värt de för att ha lite sovmorgon då och då men va fan jag vaknar ju vid senast 7 hur jag än gör så de är inte lönt. Orka sova ^^

(min historiebok ligger och hånar mig...tvi..jag tittar på andra hållet ^^)

Jag håller på att göra ett schema för Anton med. Eller ja vad man nu ska kalla de. Han ville ha någon form av veckopeng. Och de kan han väl få, men på vissa villkor. Nu pratar vi om rena pengar till honom, alltså inget han behöver köpa själv. Vi köper fortfarande allt han pekar på (muttrar) eller ja jag försöker bättre mig på den punkten och tänkte att de kan vara nyttigt för honom att se var man får pengar ifrån. Så han ska få pengar om han har gjort de jag velat den veckan. Han ska sköta sin hygien, tydligen skit tråkigt om man är pojke o 9 år, jag får tjata på honom var dag att tvätta sig/duscha o de orkar jag inte mer. Sen ska han sköta sitt rum, de ska städas ordentligt en gång i veckan och hållas fräscht där mellan och lakan ska bytas var vecka. Och till sist ska han sköta sin skola, men de gör han redan väldigt bra. Han är bäst i klassen på matte (var fan han nu fått de från Oo) och han är duktig på att läsa och idrott o ja allt faktiskt. Jag ville bara ha med de för att han ska ta de på större allvar. Dom får små stjärnor i loggböckerna och ibland har han inte fått för han pratat för mycket, bråkat eller så. Och de är de jag vill han ska sluta med. Så vi får se. Går de bra så får han pengar, om inte så får vi prata om vad som gått snett och försöka nästa vecka.

Jag bakade plommonpaj i helgen. Hade inget recept men de blev himla bra ändå. Hihih men de var lite läskigt för jag skar plommonen i båtar och stekte dom med lite socker och lime. När man sen hade smuldegen ovanpå o den varit i ugnen lite såg det ut som blodbad där i och plommonbåtarna som små blodiglar..hahah värsta halloweenmaten =) Men men..de var gott iaf..

Nu ska jag orka göra något annat...plugga är väl nära till hands..:/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar