torsdag 10 september 2009

"I keep a close watch on this heart of mine...."

10 poäng om du kan låten...^^ Blev lite frälst i denna låten (o fler) då jag såg filmen med Joaquin Phoenix..han är snygg så in i helvete..haha

What goes around, comes around.. De får en att undra lite.. Men alla tror inte på karma så kan väl vara därför folk är som dom är ibland. Jag tror iaf att man ska ta till sig av den dåliga karman man får och inte se de som något som jämt är den andras fel. Alla gör vi fel, de är vad vi gör åt det som räknas. Självinsikt är ovanligt, tyvärr. En annan rolig aspekt på den frasen "Goes around, comes around" är könssjukdomar..hihih. Läste i Metro för någon dag sen att klamydian ökar hos nyblivna singlar, 25+.. Och som en ev utveckling av detta skulle man i framtiden kunna ta en bild på sitt kön o ev defekt på detta o mmsa in till en läkare osm bedömde bilden och ev behandling.. Hur jävla skumt är inte de??

Om igår var en bra dag är idag en mindre bra dag.. Rent energimässigt sett. Haft 2 lektioner o är helt slut.. Igår gick så himla smidigt. Var uppe med tuppen. Frukost o kaffe, matteläxan gick snabbt som attan, historian gick med snabbt och bra, saker fastnade. Jag vek all tvätten, alla 8 maskinerna..^^ Gjorde min psykläxa och mailade iväg den. Anmälde Anton till Barnens magasin och mig själv till Högskoleprovet. Jag diskade, lagade mat och städade lite i köket. Bäddade rent i Antons säng, vattnade blommorna. Jag funderade på om jag kanske skulle klippa ner mina blommor för säsongen men när jag kom ut på balkongen hade ena blomman blommat om igen, man kan inte klippa ner dom då. Känns lite som mord..hihi. Jag kom i säng ganska tidigt igår..var inte alls på humör för en lång natt uppe, läste min historia en sista gång mellan 20-21 sen zzz lite efter de. De som börjat så himla peppigt blev efterhand lite segt trots kaffekonsumtion.

Nu ett par dagar i rad har jag träffat på Linda på bussen till skolan. Linda är Antons pappas kusin och storasyster till en gammal klasskamrat till mig. Lite trevligt med sällskap så tidigt på morgonen. Hon pluggar till hudterapeut i Köpenhamn.
Idag var det som vanligt matte 8.00...att jag fortfarande inte vant mig vid dom jävla trapporna alltså. Vi var inte många idag..knappt halva klassen som redan minskat sen starten. Till min förvåning kom Anna inflåsandes idag. Det var skoj att hon fått byta tid så vi satt o småflummade, men hon höll med mig om att min lärare var klart mer pedagogisk än Mats som hon hade ( o jag hade i A). Vi gick och tog en kaffe efteråt för att piggna till inför provet. Som för övrigt var rätt tråkigt. Han hade inte med det jag tyckte va intressant men vi får väl se. Kändes helt okej och det är alltid skönt när det är över. Efter det åkte jag hem och drack kaffe. Hade värsta diskutionen med H..vi tänker INTE på samma sätt.. Hahah vilket har sina nackdelar om man säger så. Men det ordnar sig alltid, på ett eller annat sätt. (denna gången med att han gick och jobbade...^^)

Idag händer inte allt för mycket skulle jag tro..lite plugg, lite flum. Känns att det är en sån dag idag, jag "tänker" mycket. Hmm filosoferar skulle man kunna kalla det, problemlösning..^^

P.s
Hihih nya ICA reklamen är underbar.. "Inte ska tant behöva äta kattmat heller" :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar