fredag 4 september 2009

Löönt...

Jag har varit måttligt off idag. Vaknade bra och så, men efter ett tag kommer saker i kapp och jag blir bara irriterad. Skulle iväg lite på olika platser idag.. H var lagom pepp av någon anledning. Hade han fått välja så hade han fått sitta hemma hela dagen, pillat navelludd och inte gjort ett skit. Hur skoj är de på en skala? Oavsett om det är "mina" eller "hans" grejer vi ska göra är det väl bättre att göra något än att bara vara hemma? Ibland undrar man..-.- Till sist kom vi iväg. Hämtade ut min bonad, den var jättefin men de var i behov av tvätt, man säljer väl saker nytvättade och rena?? Inte den där iaf.. Hur fan tvättat man en bonad?? Tips yes please.

Skulle ner till skolan med. Hade för ett tag sen en tjej som smsa om min filosofi bok. Vi bestämde en dag i skolan men jag blev sjuk sen hörde hon inte av sig. Igår så skickade hon igen, från ett nytt nr. Jag satt och pluggade, hörde smset och svarade direkt att jag inte kunde träffa henne som igår men gärna idag och var de akut så kunde hon komma hit och hämta den. Jag fick ett Va? tillbaka.. Min första tanke var typ..ljushuvud ja..så jag fick ringa upp. en tjej svara och fattar inte vem jag är men till sist sa hon att de var hennes kompis som smsat. Men vet man inte de?? Vi pratar om 5 minuter då allt detta händer. Snodde tjejen mobilen eller?? I vilket fall så sa hon att vi skulle ses vid skolan idag, kl 12,10, hennes egen tid. jag fick långt om länge H att köra mig dit, tror ni hon kom...? Nej kl 12 skickar hon att hon inte hinner. GGGRRRRRR... Sånt är fan de värsta jag vet. Man hör väl fan av sig innan...? står jag och väntar.. Efter x antal timmar skickar jag att fine, vill du ha boken så får du hämta den hos mig, jag får höra av mig om en tid imorgon. Varför är kommunikation så helvetes svårt?

Vi var inne om Mandalay idag, underbar affär. Köpte lite doftoljor, något märke till H, och två såå söta ikonliknande tavlor. Efter det var vi borta på triangeln, laugerhaus är med en fin affär där jag hittade lite röda saker till köket och något jätte badmintonset till Anton. Vi handla lite mat med.. När jag stod i matkön med min lilla korg kom H och Anton bort till mig så klart med vars en korg dom med. Tanten bakom mig tittade förskräckt på Anton som om han trängde sig så H snäste av henne med att vi är faktiskt ett par, vi handlar tillsammans även om vi inte har vagn. Hon sa inget men hon bytade kassa..:P Tanter är elaka, gubbar med. dom gnäller gärna på barn men inte på vuxna. Fegt tycker jag.

Nu på kvällen var jag och Anton borta hos mamma. Var himla längesen sist. Anita var nere från Örebro så vi passade på att träffas lite. Alltid lika skojigt. Anita och min mamma har känt varandra sen tidigt 60tal. Lite coolt. Jag kommer väl kunna säga samma sak med Monika och Camilla om 40 år..:P (hoppas jag iaf..hihih)

Jag fick respons på min psykuppgift, den var bra..^^ Jag var liiite orolig då jag såg vad dom andra skickat in. Snacka om uppsatser och utfyllnad. Min var en sida, kort och konkret.. Och de var bra, från den läraren är bra väldigt bra =) Me happy..och lite mer pepp..

Så de var det...gå nu här ifrån...^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar