måndag 31 augusti 2009

Libido, ja tack..^^

Jag känner mig sjukt duktig, jag har på egen hand gjort ett helt kapitel i min mattebok och faktiskt verkligen förstått saker som den utvidgade distributiva lagen, kvadreringsregler och konjugatregeln. De är lite sjukt måste jag säga men om man tar sig tid att läsa och försöka så går det att förstå. Jag får väl tillägga att Peter lagt grunden kanske, men ändå.. Hurra för mig..:P

Försöker läsa Freud, försöker förstå Freud, försöker förstå vad min lärare Tommy vill jag ska lämna in denna veckan, försöker med mycket om man säger så..(libido, sexualitet, psykoanalys zzZZzzz) Vilken resulterar i att jag sitter här och bloggar om de jag borde göra.. Coolt va..
Jag var himla aktiv i morse..fick gjort hur mycket som helst, nu...helt off..haha.. Vi var på IKEA innan idag. För första gången gick jag ut utan att ha köpt en enda sak. Fatta grejen..^^ Kan vara för de jag ville ha var fan dyrt.. Jag blev superpepp på att renovera, och jag tror H blev det med. Vi var överens.. Undra vad fan Gud håller på med idag?

Igår hade vi gäster och firade Anton. De blev smörgåstårta och hembakad chokladtårta. Mats och Carina hade nyss kommit hem fårn Korfu där dom firat Carinas 50 års dag. Dom såg ut som lakritsgubbar.. Jag försökte kolla på sista delen av sagan om ringen men jag var aptrött vid 22,30 så jag fick släpa mig in till sängen och den känslan har hållt i hela dagen. Jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i halsen och ryggen, eller lungorna och känner mig hängig och off. Swineflue var en tanke, halsont och lunginflammation är big clues... men vi får väl se hur det artar sig. Pratade med Desi om de, man ska ju få vaccinera sig om man vill, men vem fan vill?? Alla vaccin har biverklingar så nej tack.. (Ungefär nu kommer Desi att ha ringt hysterisk och påtalat att jag inte får gå ut, måste tvätta mig i sprit var dag och ha egen toalett och att vi inte kommer ses på ett år)

Nu ska jag återgå till Freud och hans underbara libido ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar