lördag 27 februari 2010

Dagen 58

Sportlovet är över och vi överlevde allihop... Nöd och näppe. Torsdag åkte anton till farmor. Vi lämnade honom med en liten väska och ett stort leende och jag hämtade honom igår med en väska och ett stort leende. Han trivs hos farmor. Pierre har en vovve, en pitbull. Saga heter hon och hon är så söt. Nääästan så man blev sugen på en liten vovve. Hahah.. Och det är jag... Jag måste ha sprungit in i en vägg eller något.. Jag gillar inte ta bussen här mer. Den tar så jäävla lång tid på sig. Och halva Nydala åker tydligen buss (eller kör BMW :D) Åkte från farmor och var hemma typ 1 timme och 45 minuter senare. Helt sanslöst.

Var i skolan i onsdags. Anton fick följa med. Vi skulle kolla puls och ta blodtryck. Han var inte så pepp i början, inte jag heller. Men väl där hade han skoj. Han fick vara min patient. Hahah. Först så nästan skrek han, "de kommer göra ooont". Men när han väl pallrat sig upp i sängen så fick jag knappt sluta ta hans blodtryck. Och han fick ta mitt. Han är duktig =) Kan tillägga att det är inte alls så lätt att ta blodtrycket som det ser ut.

Idag är det lördag.. Hade planer på att gå och shoppa idag men kan redan nu säga att det kommer skita sig. H gick o la sig 5 imorse. Ville ha med honom på stan då idag, icke. Han kommer antagligen behöva sova tills dom stängt för att ens vara på drägligt humör. Hur skoj är det liksom..??

Jag saknar sommar, svunna tider, äckligt kaffe och systerskärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar