måndag 22 februari 2010

Dagen 53

Visst är det underbart när man glömmer saker..:P
Idag satt jag i godan ro och lyssnade på min ljudbok (which sux by the way ^^) Jag hade inte tvättat mig, mitt svarta smink sen gårdagen flöt ut fint bland mina gråa ringar under ögonen. Mitt hår var flottigare än en friterad marschoklad och jag tror jag luktade lite illa. (Man känner inte sånt själv hihi) I vilket fall så ringer det på dörren. Idag var det inspektion av vårt ventilationssystem. Så in traskar två ganska fina pojkar i 25-30års åldern. Och inte hade jag tagit undan något heller. Dom ska ju så klart in på alla dom braiga ställena med. Så som badrum, kattrummet och garderoben. Jag menar vem städar den?? Men dom höll med om det, tydligen var jag inte den enda som slängde in allt på ställen där ingen ska in.
Men vi överlevde..allihopa..^^
Ikväll ska vi till moster och fika. OM h kommer hem vill säga. Men han var förvånansvärt optimistisk. Alltid bra.. Jag har spenderat halva förmiddagen letandes efter någon form av bord som skulle ha passat till min nya vision. Finns inte. Så nu har jag puffen, som sista utväg. För tillfället iaf. Vi får leta vidare.
Sportlovsvecka..återigen en påminnelse, jag pallar inte med det. Jag blir trött på mig själv nu men va fan. Anton var iväg med Talha och Muhammed innan idag. Dom hade haft skoj, det är huvudsaken =)
Nu ska jag kolla lite tv och njuta av min ensamhet en liiten stund innan dom dånar in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar