söndag 21 februari 2010

Dagen 52

Vaknade lite efter 5 imorse. Har varit ovanligt trött denna helgen och somnat innan 22 både fredag och lördag så var kanske inte så konstigt att jag vakna tidigt. Jag var nästan på väg att gå upp, låg och tänkte. Man gör det på nätterna, det är helt ofrivilligt. Hjärnan jobbar annorlunda då. Jag låg och funderade på tusen olika saker men mest en. Såhär i efterhand känns de inte alls så stort och jag är glad jag inte gick upp och bloggade innan. Men ändå..
Jag kan med handen på hjärtat säga att det inte går en dag utan att jag på ett eller annat sätt tänker på dig. Jag önskar jag kunde ändra på det, men så är det iaf. Jag tycker det är synd att du inte känner samma som jag, men sånt är väl livet.
Helgen är snart över, anton kommer hem, h åker och jobbar. Sen är det lov. Eller ja tydligen inte förr oss, jag ska till skolan på onsdag. Lagom skoj. jag är faktiskt inte alls pepp på lov och ledighet.
Har inte gjort speciellt mycket denna helgen. Var på ikea och köpte en matta. Den är ganska underbar.. Stor, rödaktig och så mjuk =) Idag ska jag städa lite och njuta av min tillfälliga ensamhet. Jag är inte alls social, eller så är det där lite selektivt men jag har inte varit på så bra humör om man säger så. Vi får väl se om det går över..
Nu ska jag se om H någon gång vill vakna så vi hinner få lite mat innan han ska jobba, det ekar i kylen och allt han tänker på är saker i metall... ZZzzzZZzzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar