söndag 6 december 2009

Rai, raj raj..hihih

Idag har jag fått förvånansvärt mycket gjort. T o m läxan tills imorgon. Bara det liksom. Men jag är smått orolig, min kära texas verkar ha fått svineflu då han envisas med att visa felmeddelande. Ska se om Peter kan heala han imorgon. Annars I am in trubble.. Men fick iaf uppdaterat hjärnan lite innan med matte. Skrev lite på min historialäxa med, en fråga kvar o sen min fördjupning. Känns okej.

Vikt min tvätt..igen.. Jag vek den och la den på sängen i torsdags..(!!!) Meen när jag var hos desi hade H flyttat den, ner i tvättkorgen igen.. Hur tänker man då?? Varför inte lägga in den?? haha..man kan bli galen för sånt.

Planerat lite jul med Carina.. ska lämna nycklar o lite sånt när vi ska åka bort under julen. Dom är så snälla o passar mina kära katter. Mats, min morbror, hade opererat sin hand och var lagom handikappad med sitt stora gips, fy fan..

Läste lite om mitt horoskop idag. Jag har inte lagt så mycket vikt i sånt förr, iaf inte de där man kan läsa i vilken tidning som helst var morgon. Men jag läste om personlighet och hur man går ihop med andra stjärntecken. skitet stämmer, ganska bra. Ska avancera om det en dag, inte idag.

Slog på tvn.. Blev så himla mysglad då jag fick se Khaled, King of Rai. Var konsert på Debaser. Jag är sååå såld på hans röst, hans låtar är verkligen underbara. Favorit är så klart Aicha..hihi. Den är t o m bra som outlandish cover =) Så nu har man haft ett litet leende på läpparna och sjungit med lite då o då. Bra för själen sånt.

Ska slänga anton i säng,mig själv i duschen och böckerna i väskan inför imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar