onsdag 9 december 2009

Jag är så död..

Var och simmade idag. Alltså det känns töntigt att säga det men efter 1 km simning är vad min kropp pallar med, det och cykling dit och hem. Jag kom hem nu och var helt död haha. Känns som någon grillar ägg på mitt ansikte.
Jag fick musik idag.. Men inte fan hjälpte det. haha det var vattengympa idag och då hade dom musik. Julmusik!! Ville man strypa dom?? Hahah sen avslappning, så deprimerande. Man sjönk nästan ihop ju. Jag får aldrig hårdrock...:(
Sen har jag sett camilla springa idag.. Hahah det var världens roligaste. Vi tog ute hållet till bubbelpoolen idag. Haha hon skrek o sprang i kylan, det var himla skoj och jag lovade henne att nämna det här :D
jag vill ha en bubbelpool hemma...seriöst.. Det är såå grymt skönt.. Vi satt vääldigt länge idag.. Jag kan sitta där hela dagen ju..men det gick inte idag för jag ska tvätta.. Hur skoj är det..
Jag kommer hem 15,15 DÖD. får typ lägg amig på sängen o bara flåsa.. O sen ska man tvätta 16.. Tur vi åt för jag kommer fan inte palla något avancerat idag. Anton får rester..hihih.. (O joo det är bra mat hahah) Jag skulle lätt kunna gå o lägga mig o sova nu alltså... ZzzzZZzzzz... O jag som har skit att göra..
Jag får trösta mig med att jag iaf rört på mig idag..:D O att jag har en bra (hoppas jag) film jag ska se sen ikväll... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar