tisdag 8 december 2009

Häftigt..

Hade jag varit troende hade jag nog varit en smula irriterad på den där uppe just nu. Inte nog med att man har apmycket i skolan, måste fixa hemma som jag inte haft lust med på 7 svåra år och fullt med griniga människor omkring sig nej då. Nu ska man gå och bli sjuk med.
Jag blir så trött... Min mage låter som en gruvspränging..alltså inne i den. Jag blir seriöst nästan rädd.. Ont i halsen har jag med... ( o jag som inte ens hånglade med Desi?!)

Jag som tänkte göra julgodis idag.. Får väl plocka fram handspriten och sprita allt och hela mig själv. Mitt problem är väl mer att jag inte är motiverad för fem öre. Det är ett väl använt ord nu förtiden, motiverad. Men det ligger mycket bakom. Jag har ett starkt behov av att vara motiverad för att göra saker, jag kan lätt skita i det om det ska vara så =). Jag är expert på "Vi tar det imorgon". Är man då motiverad så tar man tag i det direkt.


Antons julkalender.. Blev inte riktigt som jag tänkt men han var nöjd, han hade ju ingen aning om vad jag tänkte så haha.


Hittade denna och några fler på xkcd. Dom är så underbara. Gå gärna in och kolla på de andra. En liten solstråle i gråa, gråa Sverige.

Joaquin Phoenix är också en solstråle. Såg en film med honom häromdagen. Han är inte bara snygg så man skulle kunna döda för honom, han spelar på ett sätt som får mig att rysa.








All these boys and so little time.... *sigh*


Hihih dubbelt upp.....Mmmmm...hihih...

Jag skulle kunna fortsätta så här heeela dagen.... Men det går ju inte..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar