tisdag 17 november 2009

Devil on the way...

God Morgon gott folk..för ni är väl vakna?? ALLA ska vara vakna vid denna tiden.. (Utom H som får sova jämt)
Jag har sjukt ont i min näsa. Man skulle ju då kunna tro att det är en finne men jag tror inte det, det liksom ömmar och är lite så kittligt på samma gång. Jag tror det är leheten eller något.. Mina horn blev inte som alla andras o missade hela pannan och skjuter nu ut genom min näsa. Finns det plastikkirurger för horn möjligtvis? Betyder detta att jag kommer börja snora som fan och vara grinig som ett litet jobbigt barn som ska få tänder? Det hade iofs förklarat sista tidens gnällnivå, helt klart.


Luktar det illa om man utan på doftboxen hänger en Wondergran ( o ja jag säger så, det är en GRAN!!) för att det ska öka effekten?? Denna bild tog jag på jobb i somras. Jag var bara tvungen. Det finns vissa trappor som jämt luktar illa. Just denna luktar jämt död men blöt hund typ.

Lilla (??) Anton i skolan förra terminen tror jag det var. Min dator har fått flipp och vägrar visa bilder så nu när jag försöker fixa det hittar jag massa gammalt skit =)



Denna bild tycker jag är så söt. Inte bara för Anton så men den togs i ettan. Då skulle barnen berätta om vad deras föräldrar jobbar med. Anton berättade vad Håkan jobbade med. Är det en pik or what??



Det syns himla dåligt då jag har Sveriges sämsta mobilkamera men det är en bil. En morgon på väg till jobb i somras så fick jag stanna och ta denna bild. Jag höll på att skratta så jag kissade på mig. Mitt uppe på den högsta av kullarna här på kroksbäck stod en BIL. Någon hade alltså tagit sig tiden att få upp den dit. Tyvärr hittar jag ingen bild att visa er men den kullen är ganska brant och hög. sen hade dom eldat upp den. Så där stod den på morgonen.. Annorlunda..

Igår var jag o Anton hos Maria och fikade. Med Desi. Himla trevligt. Man borde (som jag sagt 10000 ggr) socialisera mer..hihi..
Idag är Anton sjuk, feber och halsont. Så jag är hemma med honom. H hade säkert fixat det men jag hade bara matte idag så varför inte. Jag har att göra om man säger så. Ska snart göra lite frukost och sätta igång.
Så ha en bra dag och sprid some love ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar