tisdag 15 september 2009

tisdagsflum..^^

Patrick Swayze är död.. Mr Dirty Dancing finns inte mer. Den filmen är kult, corny men kult.. 57 år är ingen ålder. Cancer är skit. Döden gav mig förr en viss ångest. När man sen har haft någon nära som dött går den över, eller blir värre. Man kan hoppas på det första. Så var det för mig. Sen är det dumt att vara rädd för något man inte kan styra över, det minsta.

Anton har ont i magen idag..så vi har varit hemma. Jag har fått städat lite..ätit lite.. O nu är jag lite så rastlös..ska nog gå loss på mina blommor, dom ser lite hängiga ut.. Jag ska lägga frön i blöt idag med. Har fått för mig att odla ett gullregn...på balkongen..jaja de kan inte mer än gå åt skogen..^^ Giftigt är det med så får hoppas katterna inte tuggar i sig de. Dom är inte allt för clever om man säger så, vet inte hur många gånger Alfons kräkts upp lite blad o gröna saker. Men räkor de äter han inte.. Inte som alla andra, mina katter.

Som oftast när jag har tråkigt hamnar jag på youtube..hihi.. Har nyupptäckt Imperiet. Visst är det konstigt. När jag var mindre gillade jag inte alls dom, Ebba Grön var okej men de var typ allt. Nu uppskattar jag dessa på ett helt nytt sätt. Har du inget för dig så gå in och kolla.

Nu ska jag prata med Desi...^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar