fredag 18 september 2009

Lola..lolita lola...

Det är inte bra med salsa mitt i natten. Man blir jävligt pigg av salsa..^^ Jag borde sova, jag var trött meen så kom youtube in i bilden och då är det kört..hihi ( alltid jag veeeet) Hittade massa stand up med Shan "Da man" som var såå sjukt hysteriskt rolig..och en massa salsa med.
Alla sover, katterna sover, H sover, hela huset sover..utom jag. Snart är jag inte ens trött.. Illa eftersom jag ska upp vid 7.
H ska ev följa med Anton till skolan imorgon. Vi får väl se hur det blir med den saken. Han brukar sova vid den tiden, gott med. Men bara att han kommer på tanken att överväga det säger ju lite om mitt gryn..<3 Jag ska plugga, matte. Jag ville slå på min lärare idag när han började skämta om mattefester idag. Det var fööör töntigt.
Testade en islatte idag. Vilken oväntad effekt denna hade på mig. Tydligen blir jag piggare av kall koffein än av varm.. Tål att funderas på^^ Roat mig med att färga håret har jag med gjort. Jag har insett att mitt hår är för långt för att färga snyggt o prydligt..såå jag har färg överallt.. Detta lämnar spår i form av blåmärksliknande områden på min hals, nacke, öron, armar och rygg. Lagom porr..men vem orkar bry sig =)
Imorse åkte jag buss som vanligt med Linda och Rhim (risk för felstavning) och båda dessa var snorförkylda. Skoj att ha en på var sida då..noot. Såå blir jag förkyld skyller jag på dem. Känns som jag är den enda som INTE varit hysterisk av swinefluefear.. Lugna er gott folk..!! Vi lär alla bli gamla och gråa med en demens av enorma dimensioner.

Hmm kom på att jag har helg nu..de är himla skönt.. men jag ska ändå gå o sova nu..lika bra =)
Sussa gott lilla söta du..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar