måndag 14 september 2009

Stinky...

Jag har haft skit med matten hela helgen. Fattade inte ett skit. Idag kom jag till skolan vid 7,40, upp för alla jävla trappor sen AHA..allt funkade hur bra som helst. Så nu förstår jag varför alla buddhatempel grejer alltid är lääängst upp för alla trappor ^^
Visst är det sjukt...

Idag är H och jobbar, lugnt och skönt.. Har en del jag ska göra..men vi får se vad som faktiskt blir gjort.. Känner mig seg idag..som fan.. Jag är lättdistraherad av tv och katter och barn. Måstena är tråkiga och omotiverande. Känns som jag vill spendera hela min kväll med youtube och gif filer uppletade på nätet..

Kom på något så himla tråkigt.. Försäkringar... Jag tror jag/vi måste se över våra försäkringar..känns som vi är överförsäkrade.. Tråkiga vuxenskitgrejer man ska hålla koll på. Försäkringar, räntor, lån, avgifter, pensionspar..huuusch..

Jag drömde en natt att vi kramades.. Det kändes inte som förr och det kändes inte bra. Det var konstlat, tillgjort och fejk. Om det kom från mig eller från dig det vet jag inte, men de var inte äkta. Jag ser det som ett undermedvetet tecken. Det är så, det är inte äkta. Det var kanske äkta en gång i tiden men inte nu mer. Nu är det ingenting..sand som rinner genom fingrarna..

Nu pallar jag inte mer...smell you later..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar