tisdag 28 juli 2009

Tuesday

Då var dag 2 av semestern över...^^ Man ska nog iofs inte räkna ner nu mer va..kunde stannat här. Dagen gick inte helt som planerat.
Vi skulle åka till Burlöv, jag och Anton. H vägrar gå och shoppa underkläder med mig så han skulle till garaget. Sagt och gjort. Han dumpade av oss och for illandes till olja och domkrafter. Vi gick runt lite o kikade på lite allt möjligt. Ca en timme senare knappt var vi klara och skulle ta tåget hem. Trodde vi ja.. för det gick inte där idag..dom höll på med något skit. Så vi fick traska bort till garaget,sätta oss och vänta på att H var klar.. Denna bil..vad han håller på med den. Men men..den funkar iaf..
Jag höll på att strypa honom när jag ringde och sa vi var på väg bort till honom och han utbrister typ..är ni redan klara, då kunde ju jag följt med.. Ahhh... Jag har sagt typ 25 000 gånger att jag handlar snabbt som fan, oavsett vilket. Jävla skitungen...
Jag roade mig med att ringa och terra Desi lite.. Försökte övertala henne om att följa med imorgon för hon behöver träffa lite folk innan hon skaffar massa katter och låser in fripp i garderoben..^^

När vi väl kom hem gjorde jag kycklingspett med massa god sallad och pitabröd.. Himla gott var det, skönt nu på sommaren när man kan sitta på balkongen och äta. Iaf när man inte har trädgård. Och kyckling är så gott..
Nu ska jag ut i köket och göra mig en kopp chaite sen är det natti natti..^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar