onsdag 29 juli 2009

Drömmar

Minns ni alltid era drömmar? Jag gör det inte alltid men himla ofta.. Haha i natt var jag med I på Aqvakul. Där var fuuullt med folk överallt och vi skulle låsa in saker i något skåp men det fanns inget. Vi hade med oss vars en stor bag med saker, varför vet jag inte. Det roligaste med de var att jag hade med mig en baddräkt som jag hade för typ 15 år sedan och jag minns jag tänkte att den är lite väl hög över höfterna. Inte det att jag inte ens hade fått på den på stortån idag utan att den var lite hög över höfterna..^^ Helt plötsligt var F där och dansade, bara så där liksom. Efter de var vi ute och åkte tåg, vi skulle med ett tåg men missade det, samma med en buss, vi skulle med en viss buss men missade den hela tiden. Vi kom nog med till sist för då var vi på landet hos en smått excentrisk familj som skulle bygga något stort stenhus i sin trädgård och hade någon sjö full med sörja bara som H skulle bada i och skvätte ner hela mig.
Slutligen bodde jag i lägenheten jag bodde i med mamma en gång i tiden, idag bor Tax mamma där. K skulle komma och låna pengar av H. hahah han höll upp en 5 krona och då blev K förbannad och då blev jag förbannad. Sen mitt i bråket så vaknade jag...

Visst är det otroligt sammanhängande? ^^ De flesta drömmar är så här, man hoppar hit och dit på sekunder och inget har något direkt sammanhang eller någon logisk följd. De finns lite olika teorier om varför vi drömmer, jag tror mest på den som påstår att vi sorterar in våra nya minnen vi fått under dagen med dom äldre vi har redan. Den teorin förklarar varför man drömmer om så himla konstiga och blandade saker. (eller ja nästan förklarar iaf..:P)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar