söndag 26 juli 2009

Laster...

..har jag en del. Vissa är gamla,väl beprövade och inte alls så farliga.. Andra är nyare, inte än utvärderade och kanske inte alla så jättebra. Men som jag brukar säga, allt är relativt.
En nyare som jag än inte vet om den är bra eller inte är en dryck. Denna får jag skylla Desi för..jävla kärring..^^ Chai te.. Helt underbart gott. Säkert är den inte alls så nyttig men vad ska man göra. Det är super för sötsuget på kvällen. Första gången jag drack det var hemma hos Desi, med xanté i, såå gott. Även om hon blandade liiite så där 50/50 typ..^^ ( I do wonder why hihi).
Några dagar senare gick jag iväg och köpte eget..jag var tvungen.. När jag sen gjorde det hemma påminde det mig om dig. Eller ja egentligen jul, men eftersom jul är så avancerad för dig så associerar jag dig med jul. Jag antar att det väl blir så. Saker och ting försvinner ju inte bara så där, hur man än gör. Jag kan fortfarande bli ledsen när jag tänker på det. Jag får tänka så som Desi sa till mig. Det är inte min förlust.
En annan last skyller jag på Åsa..hihi. Hon gav mig rågbröd med solrosfrön på jobb. Jag var väldigt positivt överraskad måste jag säga. I vanliga fall gillar jag inte alls fågelfröbröd men detta var gott. Så nu har jag köpt hem eget..mmm..
Jag har semster nu, jobbade sista dagen i fredags. Visst var det skönt så i början men när man tänker efter så är det lite tråkigt att inte jobba. Mina kolleger denna sommaren var så himla gulliga. Inte för att inte alla är det men det har varit himla mysigt på jobb detta året. Vi har nästan alla barn så vi har pratat om hur vi gör med våra barn på olika vis, uppfostran, veckopeng..sånt. Och som vanligt på en plats med mest kvinnor (Vet inte om vi egentligen ska räkna in Måns och Fredrik där med, lite iaf ^^) så pratar vi om kost och dieter och sånt. Det är himla skoj..tycker jag iaf. =) Priset var nog när vi pratade vaxning..haha Emma var så fascinerad över att vi gjort braziliansk vaxning. Hon som fött 3 barn är nojig över att visa fissen liksom..lite komiskt.. Inspirerad eller ja något..gick jag idag och köpte vax, dels till benen och dels till fissen. Mitt ständiga bekymmer vid vaxning är att man måste låta det växa ut först. 2 mm på benen och 6 mm på fissen...jooobbigt faktiskt. Hahah kom nyss på ett ord Desi införde i mitt vokabulär förra veckan, kisstofs..haha..så vidrigt. När man får så långt hår att det blir som en tofs av det när man kissat. Jag funderade på om jag någonsin haft det, jag har alltid varit lite så anti könshår på mig själv så de har nog aldrig fått bli så långt..^^ Men tack för infon Desi (och den inre bilden)!!
Idag har vi varit runt lite på loppis och på stan och så.. H hjälpte Senad på jobb lite.. Vi har varit tillsammans hela dagen iaf.. Och idag var jag så himla trött på att höra Hs röst. Jag får så ibland. Jag orkar inte höra hans eviga jävla prat.. Han är aldrig tyst och ibland blir det fanimej för mycket. Och när han ska prata i mobil är det nästan outhärdigt ibland. Han gapar och skriker för hela kvarterar när han pratar. Oavsett vad man än säger till honom, så fortsätter han. Och bara massa strunt. Jag vill fan ha lite lugn och ro ibland. Så när jag är klar här ska jag gå lägga mig och lösa korsord eller något, hade jag haft en liten rosa bubbla att stänga in mig i hade det varit såå nice.
Förresten så går Cinderella man på tv nu. Jobbig jävla film, den är så sorglig..tacka vet jag skräck där är det ingen sorg..hihi. Jag hatar sorgliga draman. Ger mig bara ångest. Psykopater och blod är mer hanterligt. Eller töntiga komedier. Inte drama iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar