söndag 5 juli 2009

Pungranka..?

Var hos Desi igår. Deras nya lägenhet var jättemysig. Låg bra till med, centralt. Dom två, Desi o Fripp, är så himla roliga...hihi.. Sötnötter..^^ Vi var på deep en runda, såå förbannat varmt, men ändå mysigt. Jag var nykter (okej, inte helt men 2 Norrsken räknas inte) Desi var lite lullig och pratade rabblande som hon gör då och Fripp var full. Han sa det själv, utan att det behövdes men det var ändå gulligt att han var medveten..^^ Vi skulle egentligen på Möllan meen jag tvättade och var så sen att vi sket i det. Katti skulle med Tax på Möllan med, men tydligen var hon av med Tax för jag fick ett sms så där vid 23 något om att tax var HEMMA..hihi. Vet inte om eller var dom hamnade ^^ Jag hade varit uppe skit tidigt, (mens sux biiig time) tvättat och det var sjukt varmt så jag åkte hem vid 2 tror jag. Men jag har kommit på det att om jag åker hem tidigt så mår man skitbra dagen efter. Jag vaknade vid 9,30 typ.

Idag har vi varit och shoppat på Burlöv. Anton o H ska ut och campa nästa vecka.. Yeah... Så vi har nytt tält, sovsäck till Anton, liggunderlag och lite sånt. Hoppas dom får bra väder och att det går bra. dom ska upp till Ugglarp där H:s syster ska vara en vecka hos några andra släktingar (Jag har inte koll, too many people^^) Vissa hyr ett hus, H.s syster Pia ska bo i husvagn med sin familj och H och Anton ska tälta på kampingen. Ska bli mysigt att vara heeelt själv i några dagar med om jag ska vara ärlig.. Men jag vet att jag kommer att sakna dom sen men just nu är tanken mysig.. Jag ska jobba i vilket fall men jag vet inte om jag velat följa med..

Nu när man jobbar så uppskattar man helger mycket mer. När man går i skolan så är man alltid ledig, nu är man bara ledig på helgerna. Så idag är det söndag, och det är så skönt. Nu ska jag gå och flumma lite... Men först ska jag berätta varför jag har valt min rubrik.. Föör jag tyckte Desis pungranka (Som är en växt) var så söt så jag gick och letade efter en idag i en blomster affär. Men jag ville inte fråga, hade du gjort det liksom? "Heeej du jag letar efter pungrankor, Har ni några såna? Puungrankor alltså? Inte pungrunka utan pungranka." Nee tack..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar