måndag 6 juli 2009

Jahaa..då var det censur nästa då...^^

Eller kanske börja skriva i kod eller nåt..:P Fick en sån..vad säger man..uppvaknande..ett uppvaknande då. Idag.. På jobb...av alla ställen. Skulle vara uppenbarelse, men det är lite väl religiöst...anyyyway... Fanns tydligen en eller flera (No names) som hittat till min blogg, den förra då.. Hahah det var mer än jag trodde och inte dom jag trodde..men men.. Mitt liv är en öppen bok..^^ Man läser här på egen risk, så nu har jag sagt det.. Jag skriver mest en massa skit, så jag vet inte varför folk läser..men vill ni så är ni såå välkomna så..

Hittade Tanja på vägen hem idag, så vi gick och pratade om väder och vind, eller ja egentligen om män och relationer. Alltid lika skoj att prata med henne, hon ger en alltid nya infallsvinklar och sätt att se på saker och ting. Vi pratade dels om hur män är, våra män tillhör helt olika generationer men är ändå väldigt lika på det viset att vi är dom som tar det stora ansvaret för hemmet och allt kring detta medan dom tjänar pengarna. Lite så old fashion, men det passar mig. Det roliga var att när jag sen kom hem hade H varit ledig och vikt all tvätten..haha.. Så schi fick jag där. Smått chockad fick jag ta en bild för att föreviga det hela..^^ Man borde rama in den eller nåt, för vem vet när detta händer igen..

Lily Allen när hon är som bäst...^^ Kollade igenom mina favoriter på Youtube.. De var en del, typ 225 st..kanske borde skaffa sig ett minne istället. Jag har spotify med men av någon anledning gillar jag youtube med, och vill ha mina favoriter där. Har nog med att göra att jag inte bara ha musik som favoriter, utan även inslag som Jonas Gardells stand up, denna spralliga überbög som jag faktiskt föredrar att läsa böcker från före att se på scen. Detta är min senaste favorit..hihihih.. Jag gillar nördar, vad ska man säga...^^ Någon jag med gillar och har gjort i flera år och som jag alltid kommer tillbaka till är Alpha Blondy. Hans album Dieu är by far det bästa albumet jag någonsin hört. Det är för mig nostalgi på hög nivå. Sen tyvärr... 80-90 tals rock... Vad ska man säga.. Dan Reed "Rainbow child", Richard Marx "Endless summer nights" med flera, Stevie Wonder "Master blaster", Bruce Springsteen "Paradise" (har du inte hört denna måste du ta dig tid att lyssna, så fantastisk) Freda "I en annan del av världen", Thåström "Varför är du så tyst?", The Doors " People are strange", Marie Fredriksson "Sparvöga", Mike Oldfield "Moonlight shadow", Climie Fisher "Love changes everything".
Några av mina favoriter är Billy Idol, ( Cradle of love) ochGuns n´ Roses ( You could be mine dock gillar jag inte Terminator hihi), sen finns det hur många bra musiker som helst.. så nu ger jag mig... För idag iaf.. Tipsa gärna om ni har egna favoriter..

Nu måste jag hitta på någon mat..det är såå himla tråkigt.. Var dag ska man hitta på massa middag...varenda jävla dag alltså.. Jag vill ha en egen kock... O en pool pojke.. O en städare.. O en massageterapeut.. and soo on.. Ni fattar va =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar