söndag 13 februari 2011

Khara!!

Den magiska tiden är slut. Klockan är efter 22, jag har tvättat bort att smink och ser ut som ett spöke. Det är lite sjukt hur selektivt vårt minne är, egentligen. Vi minns oftast bara deet som är bra. Vi romantiserar bort verkligheten och längtar tillbaka till något som aldrig egentligen funnits. I alla fall jag.
Texten " jag håller mig kvar i något du lämnade för längesen" har aldrig varit mer aktuell.

Hittade en kartong med gamla foton hos mamma när vi var där sist. Inget hon ville ha så jag tog hem dem och kollade igenom. Not good, at all. Framkallade värsta ångesten på flera år. Jag brukar alltid kunna kontrollera min ångest, den stör mig inte så mycket. Men denna gång bröt jag ihop totalt och grät så jag trodde jag skulle torka ut. Diskade lite, grät, dammade lite, grät och så vidare. Så här i efterhand är det nästan lite komiskt för det är så långt ifrån "jag" som det bara finns men ja..såna stunder har jag med ibland. Har aldrig förr känt mig så ensam i livet. Väldigt konstig känsla. Fick mig att känna en otrolig tacksamhet för min familj som jag själv skapat idag. Man väljer ju inte sin släkt, men familjen den väljer man. Med hjärtat.

Tror det rent allmänt varit lite mycket död på sista tiden vilket satt igång tankar som man inte har så där var dag.

Har ätit semlor, hade en jävla vrakdag i lördags. Maria var här och vi bara åt och åt. Och spelade eller vad fan man nu gör ps grejs, sånt där med trummor och gitarrer. Anton är en riktigt dålig förlorare så han gapade på oss för vi var för dåliga..^^ Han är inte rolig att spela med :P
Jag är fortfarande mätt av allt vi åt, ett dygn senare.
Har frusit röven av mig på stan idag. Var på trianglen med Anton idag, fy satfläsk vad det var kallt. Inköpt nya piercingar, lite grejs till jobb och varit hos mamma. Drog med henne ut på coop. Hon trivs bra och på något vis så känns det mycket bättre för mig. Jag får göra mer än innan men det är ändå helt okej. Något med vår relation har förändrats.

Imorgon är det kursdag 2. Undrar hur detta kommer sluta :P Kommer väl att sluta som en fet, fyrkantig zombie. Ingen skillnad med andra ord... Nu ska jag soooova... Sova är sjukt underskattat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar